HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICNE 5133

1.699,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: e12a455d3a65 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj z EasyFresh in NoFrost.

NoFrost
Ko odprete zamrzovalnik, želite videti zamrznjeno hrano ? in zagotovo ne ledu in zmrzali. NoFrost ščiti zamrzovalni predel pred neželeno zaledenitevjo, ki porabi veliko energije in je lahko draga. NoFrost pomeni nič več dolgočasnega in zamudnega odmrzovanja zamrzovalnega predela, več časa za druge stvari ? in prihranek denarja.

EasyFresh
EasyFresh
Garancija tržne svežine v domu je naš EasyFresh-Safe. Naj bo to nepakirana zelenjava ali sadje, to zagotavlja optimalno shranjevanje za vse. Zaradi neprepustnega zapirala hrana povzroči dvig vlažnosti v sefu. Tako bo hrana dolgo časa sveža.

DuoCooling
DuoCooling
DuoCooling uporablja dva popolnoma ločena hladilna krogotoka, ki zagotavljata, da ne pride do izmenjave zraka med hladilnikom in zamrzovalnikom. Hrana se ne izsuši niti ne prenaša vonja. To pomeni manj zavreči, redkeje nakupovati, a prihraniti več in večji užitek.

SmartDeviceBox za naknadno vgradnjo
SmartDeviceBox za naknadno vgradnjo
Želite biti pripravljeni na prihodnost pametnega doma? Vaš Liebherr vam bo z veseljem pomagal. Dodatno ga lahko opremite s SmartDeviceBoxom, ki bo vaš Liebherr povezal z internetom. SmartDeviceBox je mogoče namestiti v samo nekaj korakih in vam bo danes odprl ves svet digitalnih možnosti.

Zaslon na dotik
Zaslon na dotik
Upravljanje s prstom: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherrja. Vse funkcije so jasno razporejene na zaslonu. Z nežnim tapkanjem s prstom, na primer, lahko preprosto izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo vašega hladilnika.

Prostor za pekač
Prostor za pekač
Ali želite to doma pečeno sadno pito ohraniti svežo? Ali morda pripravljeno pico, ki jo boste kasneje spekli? Če je tako, preprosto potisnite pekač v vaš Liebherr ?- ima dovolj prostora za shranjevanje pekača. Res priročno ? pekač lahko potisnete noter in ven, ko se vrata odprejo za 90°.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR