HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICNSF 5103

849,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: 06e06097212b Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj z EasyFresh in NoFrost. LED stropna razsvetljava. Duo cooling.

DuoCooling
DuoCooling uporablja dva popolnoma ločena hladilna kroga, ki zagotavljata izmenjavo zraka med predelkom hladilnika in zamrzovalnika. Hrana se niti ne izsuši niti ne prenese vonja. To pomeni, da manj zavržemo, manj pogosto kupujemo, vendar prihranimo več in več užitka.
Zamenljiv SmartDeviceBox
Bi se radi pripravili na prihodnost pametnega doma? Vaš Liebherr vam bo z veseljem pomagal. Lahko ga dodatno opremite s sistemom SmartDeviceBox, ki bo vaš Liebherr povezal z internetom. SmartDeviceBox lahko namestite v samo nekaj korakih in vam bo danes odprl ves svet digitalnih možnosti.
Zaslon na dotik
Nadzor s prstom: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherra. Vse funkcije so na zaslonu jasno razporejene. Z nežnim tapkanjem prsta lahko na primer enostavno izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo hladilnika.
IceCubeTimer
Spontana zabava? Zdaj hitro potrebujete kocke ledu? Tu pomaga IceCubeTimer. Zagotavlja, da vaš Liebherr zelo hitro spremeni vodo v kocke ledu. Takoj ko bodo ledene kocke pripravljene, boste prek aplikacije prejeli obvestilo. Vmes se vam ni treba prijaviti in lahko v svojih ledenih pijačah uživate v hipu.
NoFrost
Ko odprete zamrzovalnik, želite videti zamrznjeno hrano – in zagotovo ne led in zmrzal. NoFrost ščiti zamrzovalni prostor pred neželeno zaledenitvijo, ki porabi veliko energije in je lahko draga. NoFrost ne pomeni več dolgočasnega in dolgotrajnega odtajanja zamrzovalnega prostora, več časa za druge stvari – in prihranek denarja.
EasyFresh
Garancija tržne svežine v domu je naš EasyFresh-Safe. Naj gre za nepakirano zelenjavo ali sadje, kar zagotavlja optimalno shranjevanje vsega. Zaradi nepredušnega zapiranja hrana povzroči dvig vlage v sefu. Tako ostane hrana dolgo časa sveža.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR