HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICSE 5103

829,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: e04473aa8dcc Kategoriji: ,

Opis

Opis

Dvovratni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj za vgradnjo v omarico s sistemoma EasyFresh in SmartFrost. EasyFresh. DuoCooling. Zaslon na dotik.

EasyFresh
Garancija tržne svežine v domu je naš EasyFresh-Safe. Ne glede na to, ali gre za nepakirano zelenjavo ali sadje, to zagotavlja optimalno shranjevanje vsega. Zaradi nepredušnega zapiranja hrana povzroči dvig vlažnosti v sefu. Tako ostane hrana dolgo časa sveža.
DuoCooling
DuoCooling uporablja dva popolnoma ločena hladilna kroga, ki zagotavljata izmenjavo zraka med predelkom hladilnika in zamrzovalnika. Hrana se niti ne izsuši niti ne prenese vonja. To pomeni, da manj zavržemo, manj pogosto kupujemo, vendar prihranimo več in več užitka.
Zaslon na dotik
Krmiljenje s prstom: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherra. Vse funkcije so na zaslonu jasno razporejene. Z nežnim tapkanjem prsta lahko na primer enostavno izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo hladilnika.
IceCubeTimer
Nekaj ??zmrznjenih pijač želite postreči čim prej – vendar ne želite več preverjati, ali so kocke ledu pripravljene? IceCubeTimer skrbi za to: aplikacija najprej aktivira funkcijo SuperFrost za hitrejše zamrzovanje. In takoj ko bodo kocke ledu pripravljene, boste na mobilni telefon prejeli sporočilo. Tako se lahko sprostite in poskrbite za svoje goste.
Prostor za pekač
Ali želite, da je domača pečena sadna pita sveža? Ali morda pripravljeno pico, ki jo bomo spekli kasneje? V tem primeru preprosto potisnite pekač v Liebherr ?- na njem je dovolj prostora za shranjevanje pekača. Zelo priročno – pekač lahko potisnete navznoter in navzven, ko se vrata odprejo za 90 °.
Sistem PowerCooling
Želite biti prepričani, da se mraz v vašem hladilniku razporedi čim bolj enakomerno? V tem primeru potrebujete sistem PowerCooling. Ventilator – tako močan kot tudi tih – učinkovito distribuira hladen zrak po celotnem hladilnem prostoru.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR