HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR IRBE 5121

1.399,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: 1241c0e46b40 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj z BioFresh.

Fruit & Vegetable-Safe
Hrustljava solata ali jagode: najbolj občutljiva živila si zaslužijo posebno mesto, da ostanejo dlje časa sveža: predale BioFresh. V ?Fruit & Vegetable-Safe? je temperatura blizu 0 °C. Zahvaljujoč tesnemu zapiranju, ki omogoča stalno zračno vlago, se tam še posebej dobro počuti nepakirano sadje in zelenjava. Nič ni treba nastavljati.
DrySafe
Želite, da mehki telečji file ali sveže mleko ostane čim dlje sveže? Za to poskrbijo predali BioFresh-Safe: v ?DrySafe? je temperatura blizu 0 °C ? popolni pogoji za shranjevanje tudi najbolj občutljivih živil. In kar je najboljše: vse je tovarniško vnaprej nastavljeno za takojšnjo uporabo in dolgotrajno svežino.
Zaslon na dotik
Potreben je le dotik: zaslon na dotik omogoča preprosto in intuitivno upravljanje naprav Liebherr. Na zaslonu so pregledno razporejene vse funkcije. Z nežnim pritiskom s prstom lahko tako brez težav izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo svojega hladilnika.
Prostor za pekač
Želite ohraniti svežino sadnega kolača? Ali na hladnem shraniti pico, ki jo boste pozneje spekli? Preprosto potisnite pekač v napravo Liebherr, saj je v njej dovolj prostora za pekač. Posebej priročno: vrata lahko odprete za 90° in tako preprosto vstavite ali izvlečete pekač.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR