HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR KGBNSFD 57Z33

949,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 8 februarja
Šifra: 3064e26e4f93 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom s sistemom BioFresh in NoFrost

NoFrost
Ko odprete zamrzovalni predal, želite videti zamrznjena živila in zagotovo ne ledu ali slane. Funkcija NoFrost ščiti zamrzovalni prostor pred neželeno zaledenitvijo, ki porablja veliko energije in je hkrati zelo potratna. NoFrost pomeni: Nikoli več ne boste zapravljali truda in časa za odtajanje, imeli boste več časa za druge stvari, hkrati pa boste tudi prihranili denar.
Fruit & Vegetable-Safe
Hrustljava solata ali jagode: najbolj občutljiva živila si zaslužijo posebno mesto, da ostanejo dlje časa sveža: predale BioFresh. V ?Fruit & Vegetable-Safe? je temperatura blizu 0 °C. Zahvaljujoč tesnemu zapiranju, ki omogoča stalno zračno vlago, se tam še posebej dobro počuti nepakirano sadje in zelenjava. Nič ni treba nastavljati.
DrySafe
Želite, da mehki telečji file ali sveže mleko ostane čim dlje sveže? Za to poskrbijo predali BioFresh-Safe: v ?DrySafe? je temperatura blizu 0 °C ? popolni pogoji za shranjevanje tudi najbolj občutljivih živil. In kar je najboljše: vse je tovarniško vnaprej nastavljeno za takojšnjo uporabo in dolgotrajno svežino.
DuoCooling
Funkcija DuoCooling z dvema popolnoma ločenima hladilnima krogotokoma skrbi, da ni izmenjave zraka med hladilnim in zamrzovalnim delom. Živila se ne izsušijo in vonjave se ne prenašajo. To pa pomeni, da boste zavrgli manj hrane, manj boste nakupovali, več prihranili in bolj uživali.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR