HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR KGNSFD 57Z03

779,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: 2169a83d8d31 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Kombinirani hladilniki z zamrzovalnikom z EasyFresh in NoFrost

NoFrost
Ko odprete zamrzovalnik, želite videti zamrznjeno hrano ? in zagotovo ne ledu in zmrzali. NoFrost ščiti zamrzovalni predel pred neželeno zaledenitevjo, ki porabi veliko energije in je lahko draga. NoFrost pomeni nič več dolgočasnega in zamudnega odmrzovanja zamrzovalnega predela, več časa za druge stvari ? in prihranek denarja.
EasyFresh
Garancija tržne svežine v domu je naš EasyFresh-Safe. Naj bo to nepakirana zelenjava ali sadje, to zagotavlja optimalno shranjevanje za vse. Zaradi neprepustnega zapirala hrana povzroči dvig vlažnosti v sefu. Tako bo hrana dolgo časa sveža.
DuoCooling
DuoCooling uporablja dva popolnoma ločena hladilna krogotoka, ki zagotavljata, da ne pride do izmenjave zraka med hladilnikom in zamrzovalnikom. Hrana se ne izsuši niti ne prenaša vonja. To pomeni manj zavreči, redkeje nakupovati, a prihraniti več in večji užitek.
Zaslon na dotik
Upravljanje s prstom: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherrja. Vse funkcije so jasno razporejene na zaslonu. Z nežnim tapkanjem s prstom, na primer, lahko preprosto izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo vašega hladilnika.
SteelFinish
Ali imate radi kul eleganco v vaši kuhinji? Če je odgovor pritrdilen, potem je Liebherr s površino SteelFinish samo za vas. Kolaminatni material z učinkom navpične ščetke je zelo podoben nerjavnemu jeklu, je robusten in enostaven za čiščenje. Pobarvane srebrno obarvane stranske stene odlično dopolnjujejo eleganten videz.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR