HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK RCNE560E60ZGBHN BEKO

1.149,99 

Kombinirani hladilnik Beko RCNE560E60ZGBHN z zamrzovalnikom spodaj se od drugih hladilnikov loči po čudovitem izgledu, saj njegova vrata krasi črno steklo, ki prostoru daje premium izgled.
Odlikuje ga tehnologija NeoFrost, ki pripomore k 2-krat hitrejšemu hlajenju, medtem ko predal za daljšo svežino poskrbi, da sadje, zelenjava, ribe in meso ostanejo sveži dlje časa. Možnost zamenjave strani odpiranja vrat omogoča prilagajanje vsakemu prostoru. Kombinirani hladilnik se nahaja v energijskem razredu D, glasnost delovanja pa znaša 38 dBa.
PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 1 maja 2024
Šifra: 10008093 Kategoriji: ,

Opis

HarvestFresh ™
Navdihnila ga je narava, omogoča ga svetloba
Vitamini v sadju in zelenjavi se zaradi hlajenja ne izgubljajo več! Tehnologija HarvestFresh™ s tremi barvami posnema 24-urni sončni cikel v hladilniku in tako ohranja vitamine dlje časa. Ta edinstvena tehnologija v vašem predalu vam bo omogočila uživanje v hranljivih obrokih in bolj zdravem življenjskem slogu
HarvestFresh ™
EverFresh + ®
Do 3x dolgotrajnejša svežina
Ni treba, da se vaša sveža živila vsakič znova pokvarijo. Natančen nadzor temperature in vlažnosti zmanjšuje kondenzacijo v hladilniku, sadje in zelenjava pa ostajata sveža do trikrat dlje, tako da imate vse zdrave sestavine na voljo, kadar koli jih potrebujete.

EverFresh + ®EverFresh + ®

Dvojno hlajenje NeoFrost ™
2 ločena hladilna sistema preprečujeta mešanje vonjav
Težko je hraniti ribe v zamrzovalniku skupaj z okusno torto v hladilniku, ne da bi se njihovi vonji pomešali. Ločena hladilna sistema NeoFrost™ Dual Cooling za vsak predel ohranjata idealen pretok zraka in optimalne temperature tako v zamrzovalniku kot v hladilniku. Zato hrana ostane dlje časa sveža, brez nabiranja zmrzali in prenosa vonjav.
Dvojno hlajenje NeoFrost ™

 

ProSmart ™ Inverterski kompresor
Visoka učinkovitost, visoka vzdržljivost, nizek hrup
Če je vaš hladilnik hrumeči in brbotajoči porabnik energije, je čas, da ga zamenjate. ProSmart™ Inverterski kompresor s svojo inovativno zasnovo zagotavlja hitrejše hlajenje z manj energije in štirikrat tišje delovanje kot povprečni hladilniki. Hitreje se prilagaja temperaturnim nihanjem, ohranja živila dlje časa sveža in hkrati prihrani pri računih za energijo.

ProSmart ™ Inverterski kompresor

CoolRoom®
Meso, ribe in mlečni izdelki ostanejo sveži dlje časa
Meso, ribe in mlečni izdelki potrebujejo nižje temperature, da ostanejo sveži. Predal CoolRoom® ohranja temperaturo teh izdelkov tik nad lediščem in vzdržuje optimalno vlažnost. Tako živila ostanejo sveža in polnega okusa do dvakrat dlje.
CoolRoom®
Led Illumination®
Jasen pregled notranjosti
Težko je videti vse, kar je v vašem hladilniku, še posebej v kotih in na zadnji strani. Led Illumination® ima na vrhu hladilnika in za vsako polico na stranski steni LED trakove, tako da lahko jasno vidite po celotnem hladilniku. Poleg tega je energetsko učinkovitejša od standardne razsvetljave.
Led Illumination®
Spremenljiva smer odpiranja vrat
Nastavljiva smer odpiranja vrat se prilagodi tlorisu vaše kuhinje
Nekateri kuhinjski tlorisi zahtevajo, da se vrata hladilnika odpirajo v določeno smer in ne v drugo. Nastavljiva smer vrat omogoča namestitev tečajev vrat tako na levi kot na desni strani enote, tako da se lahko odločite, v katero smer se bodo odprla vrata vašega hladilnika. Poleg tega lahko svojo hladilno zmogljivost podvojite tako, da dva hladilnika postavite drug ob drugega in vrata enega obrnete.
Spremenljiva smer odpiranja vrat
Varnostno steklo
Visoko trpežne steklene police
Z varnostnim steklom si lahko olajšate skrbi pri postavljanju velikega in težkega lonca v hladilnik. Police iz varnostnega stekla so izdelane iz kaljenega stekla in lahko nosijo breme do 25 kg. Veliko odpornejše so proti razpokam in praskam kot neobdelano steklo, zato lahko težke predmete shranite brez skrbi.
Varnostno steklo
Twist & Serve Pladenj za kocke
Enostaven dostop do ledenih kock
Nekater pladnji za led ne popustijo čepravi jih upognete, stisnete ali udarite po pultu. Twist & Serve Ice Cube Tray premaga te težave s preprostim zvijanjem. Kocke padejo v škatlo za led. Brez nereda, brez skrbi.
Twist & Serve Pladenj za kocke
Počitniški način
Dodaten prihranek energije
Ob odhodu na počitnice poskrbite, da bo na počitnicah tudi vaš hladilnik. Način počitnic prihrani energijo tako, da izklopi hladilnik, vendar zamrzovalnik deluje. Zamrznjena hrana bo na varnem, hkrati pa boste prihranili pri računih za energijo.

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
BLAGOVNA ZNAMKA
BEKO
VRSTA HLADILNIKA
SAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ
ŠIRINA
70 CM
PROSTORNINA HLADILNI DEL
356 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL
158 L
VIŠINA
192 CM
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.
243 KWH
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST
NE
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA
6,5 KG/24 H
GARANCIJA
2 LETI
ENERGIJSKI RAZRED
D
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH
25 H
BARVA
ČRNA
CONA SVEŽINE
DA
GLOBINA
74,5 CM
INVERTERSKI KOMPRESOR
DA
EMISIJA HRUPA
38 DB
RAZRED EMISIJE HRUPA
C
ODPIRANJE VRAT
LEVO/DESNO
POVEZLJIVOST WI-FI
DA
KLIMATSKI RAZRED
SN-T: +10 DO +43°C

 

Brand

BEKO