HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK VOX NF3735IXF

539,99 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: c366ccf100c9 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Prostostoječi kombinirani hladilnik Vox NF 3735 IX F spada v energijski razred F. Letno porabi 313 kWh energije, med delovanjem pa proizvede 41 dB hrupa.

Prostostoječi kombinirani hladilnik Vox NF 3735 IX F spada v energijski razred F. Letno porabi 313 kWh energije, med delovanjem pa proizvede 41 dB hrupa. Hladilnik se ponaša z neto prostornino 324 litrov ? prostornina hladilnika znaša 230 litrov, v zamrzovalniku pa je na voljo 94 litrov prostora.

Ponuja 3 steklene police in 3 površine za odlaganje na vratih, pri katerih lahko nastavljate smer odpiranja. V notranjosti se nahajata tudi predala za sadje in zelenjavo. Zamrzovalnik pa ima 3 pregledne predale za enostavno shranjevanje zamrznjenih živil.

Zahvaljujoč sistemu hlajenja No Frost, ki preprečuje nabiranje ledu na stenah hladilnika, se vam ne bo več treba ukvarjati z ročnim odtaljevanjem. Tu sta še ventilacijski sistem Multi Cooling, ki poskrbi za enakomerno hlajenje vsakega kotička hladilnika, ter dispanzer za vodo, zahvaljujoč kateremu boste imeli hladno vodo vedno pri roki.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

VOX