HLADILNIK LIEBHERR IRBE 4851

1.799,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 3 februarja
Šifra: fec20ed0892f Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik z BioFresh.

Funkcija shranjevanja, varna za sadje in zelenjavo
Hrustljava solata ali jagode: Najbolj občutljiva živila si zaslužijo posebno mesto, da dlje ostanejo sveže: posode BioFresh. V posodi, varni za sadje in zelenjavo, je temperatura blizu 0 ° C. V kombinaciji z nenehno prevladujočo vlago v njem se zaradi nepredušnega zapiranja nepakirano sadje in zelenjava tukaj počutita še posebej dobro. Ni vam treba ničesar konfigurirati.
DrySafe
Ali želite, da nežni telečji fileti ali sveže mleko ostanejo čim dlje sveži? Posode BioFresh vam pomagajo: temperatura v posodi DrySafe je blizu 0 ° C – idealni pogoji za shranjevanje tudi najbolj občutljive hrane. In najboljši del: vse je v tovarni popolnoma nastavljeno za takojšnjo uporabo – da ostane sveže čim dlje.
LightTower
Uživajte v optimalno osvetljenem notranjem prostoru: LightTower predstavlja hrano v najboljši možni svetlobi in je postavljen tako, da je celotna površina napolnjenega hladilnika vedno čim bolj svetla. Ker je LightTower v stranskih stenah vgrajen, je prostora za hrano več.
Dotaknite se zaslona in povlecite po njem
Vaš Liebherr vas bo poslušal z mahanjem prstov: zahvaljujoč zaslonu na dotik in povleku lahko intuitivno in zelo preprosto upravljate hladilnik. Samo tapnite in povlecite s prstom, da na barvnem zaslonu izberete funkcije, kot je “SuperCool”. Tako enostavno je mogoče nastaviti temperaturo. Kaj pa, če zaslona ne uporabljate aktivno? Nato se prikaže dejanska temperatura.
Postavite za pekač
Želite, da vaša domača sadna pita ostane sveža? Ali kuhano pico, ki jo boste kasneje dali v pečico? Preprosto vstavite pekač v svoj Liebherr – dovolj je prostora za shranjevanje pekača. Še posebej praktično: pekač lahko potisnete navzven in ven, ko so vrata odprta za 90 °.
SmartSteel v notranjosti
SmartSteel na notranjih vratih in zadnji steni daje vašemu Liebherru eleganten videz. SmartSteel bo navdušen tudi nad vašimi izdelki: ker je nerjavno jeklo varno za hrano in higienično. Poleg tega SmartSteel zmanjša vidnost prstnih odtisov za lepši pogled.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR