HLADILNIK LIEBHERR IRBE 5120

1.329,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: ef7c3a649cff Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni hladilnik z BioFresh. SoftSystem. LED stropna razsvetljava.

Varno za sadje in zelenjavo
Hrustljava solata in jagode: najbolj občutljiva živila si zaslužijo posebno mesto, zato ostanejo dlje sveža – v trezorjih BioFresh. V sefu za sadje in zelenjavo je temperatura blizu 0 ° C. V kombinaciji s stalno vlažnostjo se nepakirano sadje in zelenjava počutijo kot doma še posebej zaradi nepredušnega zapiranja. Nič vam ni treba prilagajati.
Varno za meso in mleko
Ali želite, da nežni telečji file ali sveže mleko ostanejo čim dlje sveži? Sefi BioFresh bodo zagotovili, da je temu tako. V varnem za meso in mlečne izdelke je temperatura blizu 0 ° C – idealni pogoji za shranjevanje tudi najbolj občutljive hrane. In kar je najboljše, tovarniško je vse popolnoma prilagojeno za takojšnjo uporabo – in za daljšo svežino.
Zaslon na dotik
Krmiljenje s prstom: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherra. Vse funkcije so na zaslonu jasno razporejene. Z nežnim tapkanjem prsta lahko na primer enostavno izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo hladilnika.
Prostor za pekač
Ali želite, da je domača pečena sadna pita sveža? Ali morda pripravljeno pico, ki jo bomo spekli kasneje? V tem primeru pladenj preprosto potisnite v Liebherr ? – na njem je dovolj prostora za shranjevanje pekača. Zelo priročno – pekač lahko potisnete navznoter in navzven, ko se vrata odprejo za 90 °.
SoftSystem
Od zajtrka do polnočne malice – hladilnik mora biti večkrat odprt in zaprt. In vaš Liebherr naredi, da je to zelo zabavno. S sistemom SoftSystem se vaša vrata hladilnika zaprejo mehko in varno ter na prijetno tih in lahkoten način. Steklenice, shranjene v notranjih vratih, ostanejo varno nameščene – nič ne ropota in se ne premika.
LED stropna razsvetljava
LED stropna razsvetljava od zgoraj osvetljuje notranjost in zagotavlja dober pregled vaše hrane. Še en poudarek: LED diode so nameščene pred steklenimi policami, tako da je celo poln hladilnik dobro osvetljen.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

Zmogljivost zamrzovanja

Brand

LIEBHERR