HLADILNIK LIEBHERR IRE 5100

999,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 31 marca
Šifra: 4c69227139c0 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Enovratni vgradni hladilnik. LED stropna razsvetljava.

EasyFresh
Garancija tržne svežine v domu je naš EasyFresh-Safe. Naj gre za nepakirano zelenjavo ali sadje, kar zagotavlja optimalno shranjevanje vsega. Zaradi nepredušnega zapiranja hrana povzroči dvig vlažnosti v sefu. Tako ostane hrana dolgo časa sveža.

Zamenljiv SmartDeviceBox
Bi se radi pripravili na prihodnost Pametnega doma? Vaš Liebherr vam bo z veseljem pomagal. Lahko ga dodatno opremite s sistemom SmartDeviceBox, ki bo vaš Liebherr povezal z internetom. SmartDeviceBox lahko namestite v samo nekaj korakih in vam bo danes odprl ves svet digitalnih možnosti.

Zaslon na dotik
Nadzor s prstom: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherra. Vse funkcije so na zaslonu jasno razporejene. Z nežnim tapkanjem prsta lahko na primer enostavno izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo hladilnika.

Prostor za pekač
Ali želite, da je domača pečena sadna pita sveža? Ali morda pripravljeno pico, ki jo bomo spekli kasneje? V tem primeru pladenj preprosto potisnite v Liebherr ? – na njem je dovolj prostora za shranjevanje pekača. Zelo priročno – pekač lahko potisnete navznoter in navzven, ko se vrata odprejo za 90 °.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

Zmogljivost zamrzovanja

Brand

LIEBHERR