HLADILNIK LIEBHERR RBSFE 5221

1.099,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: afb6388ec08a Kategoriji: ,

Opis

Opis

Hladilnik z BioFresh.

Varno za sadje in zelenjavo
Hrustljava solata in jagode: najbolj občutljiva živila si zaslužijo posebno mesto, da ostanejo sveža dlje ? v sefih BioFresh. V sefu za sadje in zelenjavo je temperatura blizu 0°C. V kombinaciji s stalno vlago, zahvaljujoč neprepustnemu zapiralu, se nepakirano sadje in zelenjava počutita še posebej domače. Ničesar vam ni treba prilagajati.
Varno za meso in mlečne izdelke
Želite, da nežen telečji file ali sveže mleko ostaneta čim dlje sveža? Sefi BioFresh bodo poskrbeli za to. V sefu za meso in mlečne izdelke je temperatura blizu 0 °C ? idealni pogoji za shranjevanje tudi najbolj občutljivih živil. Najboljše od vsega pa je, da je v tovarni vse popolnoma prilagojeno za takojšnjo uporabo ? in za daljšo svežino.
Zaslon na dotik
Upravljanje s prstom: zaslon na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje vašega Liebherrja. Vse funkcije so jasno razporejene na zaslonu. Z nežnim tapkanjem s prstom, na primer, lahko preprosto izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo vašega hladilnika.
SteelFinish
Ali imate radi kul eleganco v vaši kuhinji? Če je odgovor pritrdilen, potem je Liebherr s površino SteelFinish samo za vas. Kolaminatni material z učinkom navpične ščetke je zelo podoben nerjavnemu jeklu, je robusten in enostaven za čiščenje. Pobarvane stranske stene v srebrni barvi odlično dopolnjujejo eleganten videz.
Vgradni oprijem
Posebno in funkcionalno: Aparat lahko zelo enostavno odprete z navpično integriranim in ergonomsko nameščenim ročajem. Poleg tega se moderen in purističen dizajn popolnoma prilega vaši prostoročni kuhinji.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

No frost

Zmogljivost zamrzovanja

Višina

Brand

LIEBHERR