HLADILNIK LIEBHERR RSFE 5220

849,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: a7da182b5f08 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Hladilnik z EasyFresh.

EasyFresh
Garancija tržne svežine v domu je naš EasyFresh-Safe. Ne glede na to, ali gre za nepakirano zelenjavo ali sadje, to zagotavlja optimalno shranjevanje za vse. Zahvaljujoč nepredušnemu zapiranju živila povzročijo dvig vlage v sefu. Tako hrana ostane sveža dlje časa.
Zaslon na dotik
Upravljanje s prsti: zaslon na dotik omogoča preprosto in intuitivno upravljanje vašega Liebherrja. Vse funkcije so pregledno razporejene na zaslonu. Z nežnim dotikom prsta lahko na primer preprosto izberete funkcije ali preverite trenutno temperaturo vašega hladilnika.
SteelFinish
Ali imate radi kul eleganco v svoji kuhinji? Če da, potem je Liebherr s površino SteelFinish pravi za vas. Kolaminatni material z učinkom navpične krtače izgleda zelo podobno nerjavnemu jeklu, je robusten in enostaven za čiščenje. Barvane srebrne stranske stene odlično dopolnjujejo eleganten videz.
Ročaj z vdolbino
Posebno in funkcionalno: Aparat lahko zelo enostavno odprete z navpično integriranim in ergonomsko nameščenim ročajem. Poleg tega se sodoben in čist dizajn popolnoma prilega vaši prostoročni kuhinji.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

Zmogljivost zamrzovanja

Brand

LIEBHERR