HLADILNIK SAMSUNG RR39M7565B1/EO

959,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: 4d9451d13e57 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Enovratni hladilnik z No Frost tehnologijo.

Hlajenje z vseh strani
Sistem hlajenja z vseh strani stalno nadzoruje temperaturna nihanja in skrbi za enakomerno ohlajanje vseh kotičkov. Skozi več ventilatorjev na vsako polico piha hladen zrak, s čimer se ustvari pretok zraka v več smeri, zato hladilnik ohranja konstantno temperaturo, živila v njem pa ostanejo sveža dlje časa.
Power Cool in Power Freeze
Prinaša zmogljivost hitrega hlajenja za hlajenje pijač in izdelavo ledu. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati izjemno hladen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi pijačo in živila. Funkcija Power Freeze je sijajna zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil, kot je sladoled ter za izdelavo dodatnega ledu.
Prilagodljiv predal v vratih
Postavljanje velikih predmetov ali predmetov nenavadnih oblik v hladilnik je lahko pravi izziv. Prilagodljiv predal v vratih vam pomaga enostavno organizirati in fleksibilno shraniti več različno velikih živil. Prostor lahko prilagajate vsem velikostim steklenic, tetrapakom in drugi embalaži ter zagotovite, da ostanejo na mestu.
Škatla za zelenjavo z nadzorom vlažnosti
Škatla za zelenjavo z nadzorom vlažnosti še več sadja in zelenjave ohranja svežega dlje časa, še posebej, ker je dovolj velika za shranjevanje velikih živil. Nenehno prilagaja stopnjo vlage za vzdrževanje optimalne vlažnosti z avtomatskim odpiranjem in zapiranjem zračnika za zadrževanje ali izpuščanje vlage

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta hladilnika

Energijski razred

Prostornina hladilnega dela

Zmogljivost zamrzovanja

Brand

SAMSUNG