INDUKCIJSKA PLOŠČA BOSCH PXE645FC1E

739,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 31 marca
Šifra: c76b80bed61a Kategoriji: ,

Opis

Opis

Indukcijsko kuhališče priznanega proizvajalca Bosch s štirimi kuhalnimi površinami dosega perfektne rezultate praženja zahvaljujoč samodejnemu nadzoru temperature. Indukcija deluje po principu segrevanja dna posode, medtem ko preostala površina ostane hladna. 17 različnih stopenj moči.

  • Do 50 % več moči za hitrejše segrevanje.
  • Združevanje več kuhališč v eno za velike posode.

Mere grelnih con (premer in moč)

  • 38 x 23 cm, 3,3 kW (najvišja moč 3,7 kW) ali 2 x 19 cm, 2,2 kW (najvišja moč 3,1 kW)
  • 14,5 cm, 1,4 kW (najvišja moč 2,2 kW)
  • 21 cm, 2,2 kW (najvišja moč 3,7 kW)

Hitrejše kuhanje in manjša poraba energije

Prednost indukcijskuh kuhalnih površin je, da toploto proizvajajo le na dnu, ostali deli posode pa ostanejo hladi in varni za dotik. Segrevanje indukcijskih površin je hitrejše in intenzivnejše. Posledica tega je velik prihranek energije.

Povečana moč delovanja

Prednost kuhalne površine je funkcija PowerBoost za povečano moč delovanja in pospešeno segrevanje površine.

Upravljanje na dotik

Senzorska tehnologija nudi enostavno upravljanje z dotikom preko digitalnega zaslona TopControl. Raznoliki senzorji poskrbijo za neposredno upravljanje z vsakim grelnim delom posamezno. Jasno in preprosto upravljanje na dotik je možno že samo s konicami prstov.

Cvrite kot profesionalci

Funkcija FryingSensor Plus omogoča perfektno cvrtje hrane do popolne zlatorumene barve na krožnih kuhališčih. Senzor uravnava temperaturo glede na 4 stopnje cvrenja in 9 programov, pri tem pa avtomatsko nadzira postopek cvrenja. Svetlobni signal sporoča, kdaj je ponev ustrezno segreta za pripravo jedi.

Varno delovanje le ob stiku s posodo

Kuhališče s pomočjo inovativne funkcije QuickStart avtomatsko zazna polje na katerem se nahaja posoda in samodejno prikaže kuhališče na upravljalni plošči. Vi potrebujete le še nastaviti stopnjo moči in lahko pričnete s kuhanjem. Deluje samo, ko je posoda na površini kuhalne plošče ter samo na območju, ki ga le-ta zaseda. Ostala površina kuhališča ostaja hladna. 

Avtomatski izklop ob nepredvidenem politju

Vrhunska kuhinjska plošča Bosch je obogatena s funkcijo ReStart, ki se odlično obnese v primeru nezaželenega politja vsebine iz posode. Kuhinjska plošča se samodejno izklopi in sočasno shrani vaše zadnje izbrane nastavitve.

Zaklepanje kuhalne površine

Kuhališče ima dodano funkcijo za zaklepanja aparata. Idealna je za gospodinjstva z majhnimi otroci. Poskrbi za zaklepanje površine in prepreči spreminjanje nastavitev in možnost nezaželenega prižiga kuhalne površine.

Časovna nastavitev za samodejni izklop delovanja

Možnost nastavitve ure in časovnika samodejnega izklopa delovanja indukcijskega kuhališča vam zagotavlja perfektno pripravo najrazličnejših jedi. Programska ura poskrbi, da se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo.

Prikazovalnik preostale toplote

Dvostopenjski indikator z lučkami sporoča o intenzivnosti toplote na določeni kuhalni coni. Dokler lučke svetijo, se teh polj ne smete dotikati, uporabite pa jih lahko za taljenje ali ohranjanje toplote jedi.

Primerno za velike lonce

Razširjena kuhalna površina in trokrožno kuhališče uporabniku nudijo več kot dovolj prostora za raznolike ponve in lonce. Ob aktivaciji se polja spremenijo v eno veliko kuhalno polje. Tako povezane površine nudijo več prostora in svobode za kuhanje, prostor za večjo posodo oz. več manjših posod.

Eleganten izgled kuhališča

Privlačen dizajn z nizkim okvirjem iz nerjavečega jekla. Ta zagotavlja popolno vgradnjo v kuhinjsko nišo.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta kuhališča

Število kuhališč

Garancija

Brand

BOSCH