STEKLOKERAMIČNA PLOŠČA BEKO HIC64503TX

339,99 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 24 marca
Šifra: 8f51fa4d2245 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Steklokeramična kuhalna plošča proizvajalca Beko ima štiri kuhalni površini za hitro in varno kuhanje. Oblikovana je za enostavno čiščenje. 19 različnih stopenj moči omogoča izbiro najustreznejše in pripravo okusnih jedi. Njena uporaba zagotavlja nizko porabo energije.

  • Elektronska ura z nastavitvijo časa delovanja.
  • Povečanje kuhalne površine za večje posode.

Upravljanje na dotik

Kuhalno ploščo Beko odlikuje Touch & Slide tehnologija z možnostjo upravljanja na dotik. Z drsenjem prsta preko površine izberite eno izmed 19 stopenj nastavitev ravni kuhanja. Dodan časovnik pa omogoča še popolni nadzor nad kuhališčem oz. prepreči predolgo kuhanje.

Zaklepanje kuhalne površine

Beko kuhališče ima dodano funkcijo za zaklepanja aparata. Le-ta je idealna za gospodinjstva z majhnimi otroci. Funkcija poskrbi za zaklepanje površine, s čimer prepreči spreminjanje nastavitev in možnost nezaželenega prižiga kuhalne površine.

Avtomatski izklop ob nepredvidenem politju

Z izbiro steklokeramične plošče poskrbite za varnost in dolgotrajno učinkovito uporabo kuhališča. Vrhunska kuhinjska plošča Beko je obogatena s funkcijo, ki se odlično obnese v primeru nezaželenega politja vsebine iz posode. Z enim samim dotikom se bodo tipke zaklenile za 20 sekund.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta kuhališča

Število kuhališč

Garancija

Brand

BEKO