VGRADNA PARNA PEČICA BOSCH HRG6753S2

1.279,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 27 marca
Šifra: ae1d52558e0b Kategoriji: ,

Opis

Opis

Električna vgradna pečica Bosch se ponaša z 20 prednastavljenimi samodejnimi programi. Za popolno peko poskrbi tudi funkcija dodajanja pare za pripravo sočnih jedi. Prostornina pečice dosega 71 l, kar zagotavlja enostavno peko večje količine jedi. Upravljanje pečice je preprosto preko TFT zaslona s senzorskim upravljanjem. Razpon temperature je med 30 in 300 °C. Pečico odlikujejo gladke notranje stene iz emajliranega antracita, za lažje čiščenje pa poskrbi še funkcija pirolize s samočistilno avtomatiko.

  • Hitro predgretje pečice.
  • Indikator praznega rezervoarja.

Vedno perfektni rezultati peke jedi

Program AutoPilot namesto vas poskrbi za idealne nastavitve glede na jed, ki jo želite pripraviti. Jed preprosto položite v pečico, med 85 nastavitvami izberete tip jedi in vnesete njeno težo. Avtomatski sistem tako samodejno predlaga najbolj ustrezne nastavitve (časa in temperature) za idealne rezultate priprave. Med peko se program prilagaja in regulira temperaturo. Z izbiro avtomatskega programa bodo vaše jedi vedno perfektno pripravljene.

Najučinkovitejše čiščenje pečice

Dodana funkcija s pirolizo zagotavlja najnaprednejši način čiščenja pečice tudi na težko dostopnih delov notranjosti. Aparat se glede na stopnjo umazanosti segreje do ustrezne temperature, maksimalno do 480 °C. Vse kar potrebujete storiti je, da z vlažno krpo obrišete morebitne ostanke pepela.

Izjemno lahko in tiho

Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa. Že z nežnim dotikom jih preprosto zaprete.

Zaslon na dotik

TFT zaslon na dotik omogoča enostavno uporabo in natančno izbiro nastavitev. Upravljalni gumb ima polno besedilo in simbole.

Nastavitev časa pečenja

Elektronska ura omogoča nastavitev trajanja pečenja in izbiro ustrezne temperature. Izbrane nastavitve so zapisane na preglednem zaslonu. Površina ure je popolnoma gladka in enostavna za čiščenje. Upravljanje ure poteka na dotik.

Hrustljave a sočne jedi

Popolno hrustljave jedi na zunaj in izredno sočne v notranjosti. Za to poskrbi peka s paro.

Poskrbljeno za varno uporabo

Za varnost pri uporabi pečice poskrbi izredno nizka temperatura vrat, tudi med delovanjem pečice ter njihovo elektronsko zaklepanje. Za družine z majhnimi otroki je perfektna otroška varnostna ključavnica, ki prepreči spreminjanje nastavitev. Prikazovalnik preostale toplote, tipka za vklop, vratno stikalo in varnostni izklop so še preostale funkcije k poskrbijo za varno rokovanje z aparatom.

Priložena oprema

  • Dvonivojska teleskopska izvlečna vodila s popolnim izvlekom in s Stop funkcijo; primerna za čiščenje s pirolizo

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina