VGRADNA PEČICA BEKO BBIM17300BPS

499,99 

Ni na zalogi

Šifra: c8fe3dc78b5c Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradna pečica s pirolizo BBIM17300BPS omogoča peko s pomočjo 3D sistema. Med 9 programi peke boste našli tudi peko z ventilatorjem ter peko s pomočjo žara. Odlikuje ga tudi pirolitično samo-čiščenje. Teleskopska vodila 1 nivo. pogrezljivi gumbi.

Pirolitično samo-čiščenje
Se iz vaše pečice kadi in širi neprijeten vonj? To pomeni, da morate zavihati rokave in se lotiti čiščenja. Toda to lahko hitro spremenite. Predstavljamo vam pirolitično samo-čiščenje, ki zagotavlja popolno čiščenje težko dostopnih delov notranjosti. Izbirate lahko med 120 minutnim postopkom čiščenja, ki je namenjen čiščenju trdovratne umazanije, pri manj umazani pečici pa se lahko odločite za 90 minutni ekološki pirolitični postopek, s katerim boste privarčevali do 25 odstotkov energije*. Med postopkom čiščenja se notranjost pečice segreje do 480 °C, kar umazanijo pretvori v prah. Vse, kar morate po končanem postopku storiti, je, da z vlažno krpo brez uporabe čistilnih sredstev obrišete ostanke.
Mehko zapiranje vrat
Ura je zgodna in vsi še spijo, vi pa čutite neustavljivo željo po pripravi okusnega zajtrka za svoje najbližje. Hvaležno odprete vrata svoje nove pečice, saj ste izbrali takšno z mehkim, elegantnim in neslišnim zapiranjem vrat. Zdaj lahko kuhate neslišno kot miška, vaši domači pa vam bodo za nekaj minut dodatnega spanja zagotovo neizmerno hvaležni.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina