VGRADNA PEČICA BEKO BBISM14300BPE

659,99 

Ni na zalogi

Šifra: b6ceca5a78f9 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradna parna pečica s pirolizo BBISM14300BPE omogoča peko s pomočjo pare. Med 9 programi peke boste našli tudi peko z ventilatorjem ter peko s pomočjo žara. Žična vodila.

Pirolitično samo-čiščenje
Se iz vaše pečice kadi in širi neprijeten vonj? To pomeni, da morate zavihati rokave in se lotiti čiščenja. Toda to lahko hitro spremenite. Predstavljamo vam pirolitično samo-čiščenje, ki zagotavlja popolno čiščenje težko dostopnih delov notranjosti. Izbirate lahko med 120 minutnim postopkom čiščenja, ki je namenjen čiščenju trdovratne umazanije, pri manj umazani pečici pa se lahko odločite za 90 minutni ekološki pirolitični postopek, s katerim boste privarčevali do 25 odstotkov energije*. Med postopkom čiščenja se notranjost pečice segreje do 480 °C, kar umazanijo pretvori v prah. Vse, kar morate po končanem postopku storiti, je, da z vlažno krpo brez uporabe čistilnih sredstev obrišete ostanke.
Peka s pomočjo pare ? SteamAid?
Vsi pravi kuharski avanturisti si zagotovo želijo na svoj repertoar dodati tudi novo tehniko priprave hrane, ki je sedaj enostavno dostopna v vaši pečici! Ne samo, da bodo tako pripravljene jedi božanskega okusa, tudi vse hranilne snovi bodo obdržale! Ne glede na to ali pripravljate zelenjavo, meso ali ribe, bodo jedi pripravljene do perfekcije ? navzven hrustljave in navznoter sočne, pri tem ohranile svojo strukturo in popoln okus. Nežno paro lahko do 3-krat v enem ciklu peke vbrizgate tudi ročno. To je prihodnost peke, čas je, da jo okusite tudi sami!

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina