VGRADNA PEČICA BEKO BIRT25400XPS

649,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 31 marca
Šifra: beba57bc254c Kategoriji: ,

Opis

Opis

Če ste tip kuharja, ki želi narediti vtis z ustvarjanjem kuharskih mojstrovin, vam tehnologija Beko Surf? ponuja visoko zmogljivost peke, kakršno si vaše mojstrovine tudi zaslužijo.

Vgradna pečica Beko BIRT25400XPS se ponaša s pirolitičnim čiščenjem, 15 programi peke, med katerimi izstopa tehnologija prostorske peke ? Surf, ventilacijska peka, hladnimi vrati ? štirikratna zasteklitev vrat, hladilnim ventilatorjem, programom za odmrzovanje in ohranjanje toplote, elektronskim upravljanjem in osvetlitvijo notranjosti. Vgradna pečica omogoča tudi peko s pomočjo vrtljivega ražnja, žara in peko pice, elektronska varnostna ključavnica pa preprečuje spreminjanje programov in odpiranje vrat med uporabo. Priloženi so 1 plitek, 1 globok pekač, mrežna rešetka in enonivojska izvlečna vodila.

Se iz vaše pečice kadi in širi neprijeten vonj? To pomeni, da morate zavihati rokave in se lotiti čiščenja. Toda to lahko hitro spremenite. Predstavljamo vam pirolitično samo-čiščenje, ki zagotavlja popolno čiščenje težko dostopnih delov notranjosti. Izbirate lahko med 120 minutnim postopkom čiščenja, ki je namenjen čiščenju trdovratne umazanije, pri manj umazani pečici pa se lahko odločite za 90 minutni ekološki pirolitični postopek, s katerim boste privarčevali do 25 odstotkov energije. Med postopkom čiščenja se notranjost pečice segreje do 480 °C, kar umazanijo pretvori v prah. Vse, kar morate po končanem postopku storiti, je, da z vlažno krpo brez uporabe čistilnih sredstev obrišete ostanke.

Ura je zgodna in vsi še spijo, vi pa čutite neustavljivo željo po pripravi okusnega zajtrka za svoje najbližje. Hvaležno odprete vrata svoje nove pečice, saj ste izbrali takšno z mehkim, elegantnim in neslišnim zapiranjem vrat. Zdaj lahko kuhate neslišno kot miška, vaši domači pa vam bodo za nekaj minut dodatnega spanja zagotovo neizmerno hvaležni.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina