VGRADNA PEČICA BOSCH HRA574BB0

669,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 3 aprila
Šifra: 3109983c55f5 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradna pečica z dodatno funkcijo pare. Pečica z 8 načini gretja: 3D vroči zrak, Zgornje/spodnje gretje, Ventilatorski infra žar, Velikopovršinski žar, Pizza stopnja, Spodnje gretje, Nežen vroči zrak, Kombinirano delovanje

Funkcija dodajanja pare: z dodajanjem pare bodo pečene jedi zunaj hrustljave, notri pa puhaste.
Z dodajanjem pare, npr. pri peki kruha, bo rezultat peke še boljši. Para prepreči izsušitev, zagotovi odlično hrustljavo skorjo in ohrani mehko sredico v kruhu. Preprosto napolnite zahtevano količino vode v odstranljivo posodo za vodo, primerno za pomivalni stroj, ki je vgrajena v dno pečice, in nastavite za to zasnovan način ogrevanja “para vročega zraka”. Tako so tudi druge jedi, pripravljene s peko in praženjem, bolj okusne.
3D Hotair: popolni rezultati zahvaljujoč optimalni porazdelitvi toplote na do 3 nivojih hkrati.
Enakomerno pečene jedi ? na do treh ravneh.
S to funkcijo se toplota hitro in enakomerno razporeja po pečici, zato lahko pripravljate hrano na do treh ravneh hkrati. Sladke in slane jedi lahko pripravljate istočasno, ne da bi prišlo do mešanja arom.
Hotair para: ker se toplota in vlaga v notranjosti pečice enakomerno porazdelita, hrana postane zunaj hrustljava, znotraj pa sočna.
Dosezite najboljše rezultate peke
Zahvaljujoč načinu ogrevanja “Hotair para” se toplota in vlaga enakomerno porazdelita v notranjosti pečice. Tako je hrana zunaj hrustljava, znotraj pa sočna.

AutoPilot 10: vsaka jed je popolna zahvaljujoč 10 prednastavljenim samodejnim programom.
Funkcija AutoPilot 10 vam pomaga pripraviti popolne jedi. Ko jed postavite v pečico, na meniju med desetimi možnostmi izberite ustrezen avtomatski program. Vnesite le še težo jedi in pritisnite “Start”. AutoPilot nato prevzame stvari v svoje roke ter določi način priprave, temperaturo in čas kuhanja. Proti koncu časa priprave tudi izklopi program. Ker je za pripravo nekaterih jedi s funkcijo AutoPilot potrebna uporaba pekača s pokrovom, pečica obenem ostane čista. Kuhanje ne bi moglo biti lažje.
Upravljanje z LED zaslonom: enostavna uporaba zahvaljujoč neposrednemu dostopu do časovnih funkcij.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina