VGRADNA PEČICA BOSCH HRG5785S6

1.029,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 3 aprila
Šifra: 23ff51996ee7 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradna pečica z mesno sondo, AutoPilot in dodano paro: vaše jedi samodejno pripravi do konca, hrustljave na zunanji strani in sočne na notranji strani.

Sonda za meso: meri optimalno temperaturo jedra pečenke.
Peka s paro: z dodajanjem pare postanejo jedi zunaj hrustljave, notri pa sočne.
Hrustljave jedi zunaj, sočne znotraj.
Ko pripravljate jedi z enim od klasičnih načinov gretja, bodo jedi še boljše, če dodate nekoliko vlage. Ker para prepreči izsušitev, poskrbi, da bo imel kruh odlično hrustljavo skorjo in mehko sredico. Tudi ponovno pogrete jedi bodo tako boljšega okusa. In prav za to skrbi naša funkcija dodajanja pare pri pečicah Serije 6. Načinom segrevanja s 3D vročim zrakom, z zgornjim/spodnjim gretjem in s peko na žaru s toplim zrakom smo dodali funkcijo dodajanja pare. Rezervoar za vodo, vgrajen v sprednjo ploščo pečice, lahko preprosto odstranite in ga napolnite ali očistite. Upravljanje s paro je prav tako enostavno, saj lahko poteka ročno ali ? še lažje ? s funkcijo AutoPilot.

3D vroči zrak: odlični rezultati zahvaljujoč optimalni porazdelitvi toplote na do treh ravneh hkrati – brez mešanja okusov.
Enakomerno pečene jedi ? na do treh ravneh.
S to funkcijo se toplota hitro in enakomerno razporeja po pečici, zato lahko pripravljate hrano na do treh ravneh hkrati. Sladke in slane jedi lahko pripravljate istočasno, ne da bi prišlo do mešanja arom.

AutoPilot 30: vsaka jed je popolna zahvaljujoč 30 prednastavljenim samodejnim programom.
Avtomatsko kuhanje na enostaven način.
Funkcija AutoPilot 30 vam pomaga pripraviti popolne jedi. Ko jed postavite v pečico, na meniju med tridesetimi možnostmi izberite ustrezen avtomatski program. Vnesite le še težo jedi in pritisnite “Start”. AutoPilot nato prevzame stvari v svoje roke ter določi način priprave, temperaturo in čas kuhanja. Proti koncu časa priprave tudi izklopi program. Ker je za pripravo nekaterih jedi s funkcijo AutoPilot potrebna uporaba pekača s pokrovom, pečica obenem ostane čista. Kuhanje ne bi moglo biti lažje.

Upravljanje z LCD zaslonom: enostavna uporaba zahvaljujoč neposrednemu dostopu do dodatnih funkcij, predlagane temperature in trenutne temperature v pečici.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina