VGRADNA PEČICA CANDY FCNE886X WIFI

499,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: torek, 28 marca
Šifra: e9969233baff Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradna multifunkcijska pečica CANDY FCNE 886X WIFI iz linije New Elite združuje sodoben dizajn in inovativne lastnosti. Ponaša se s prostornino 70 l, teleskopskimi vodili, omogoča pečenje na več nivojih hkrati in je Wi-fi povezljiva. Na voljo ima 10 načinov delovanja in dvojni sistem čiščenja: globinsko čiščenje s pirolizo in program Aquactiva za hitro vsakodnevno čiščenje.

Način pečenja in temperaturo lahko izberete z ugreznima gumboma, dodatne možnosti pa preko preglednega zaslona na dotik. Pečica ima ravna steklena vrata in detajle iz nerjavečega jekla.
VENTILIRANO PEČENJE S KROŽNIM GRELCEM
Pri tem načinu deluje krožni grelec na zadnji steni pečice skupaj z ventilatorjem. Vroč zrak doseže prostor med pekači. Ta način delovanja omogoča popolne rezultate pečenja na več nivojih hkrati, ne da bi se pri tem vonji in okusi pomešali
DVOJNI SISTEM ČIŠČENJA
? PIROLIZA
S pirolizo, pri kateri se pečica segreje do 420 °C, se odstranijo maščobne obloge in ostanki hrane. Po koncu programa notranjost pečice preprosto obrišete s krpo ? pečica bo spet kot nova in pripravljena za uporabo. Varnost je zagotovljena, saj med celotnim programom vrata pečice ostanejo hladna.
? SISTEM ČIŠČENJA AQUACTIVA
Sistem Aquactiva deluje s pomočjo pare in skrbi za lažje odstranjevanje maščobnih oblog v pečici. V posebno vdolbino na dnu pečice nalijte 300 ml destilirane vode in jo 30 minut segrevajte pri temperaturi 90 °C. Ko se po koncu programa pečica ohladi, umazanijo obrišite z vlažno krpo.
COOK LIGHT
Funkcija Cook Light omogoča zdravo pripravo živil z manj maščob. Gretje s kombinacijo žara z ventilatorjem in pulznim kroženjem zraka zagotavlja ohranitev vlage v živilih ter hrustljavo zunanjost. Tako so živila pripravljena v krajšem času in odličnega okusa.
UPRAVLJANJE PREKO APLIKACIJE
Uživajte v možnosti upravljanja pečice na daljavo. Z aplikacijo simply-Fi lahko v samo nekaj minutah pečico predhodno segrejete, nastavite odštevanje in konec kuhanja.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina