VGRADNA PEČICA CANDY FCPK 626 N/ E

349,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 27 marca
Šifra: 6715a76c5db2 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradna multifunkcijska pečica Candy FCPK 626 N/E v črni barvi. Pečica je idealna za peko raznolikih jedi, saj je moč izbirati med 9 izjemnimi programi. izbrane nastavitve so vidne na LCD zaslonu. Pečica Candy je izdelana iz nerjavečega jekla in stekla.

Enostavno čiščenje pečice
Zahvaljujoč sistemu čiščenja s pirolizo, se čas čiščenja bistveno skrajša, pečica pa je spet popolnoma čista, kot nova. Pirolitična funkcija segreje notranjost pečice do 500 °C ? tako visoka temperatura s pomočjo tlaka vso maščobo in umazanijo spremeni v pepel. Po končanem čiščenju se pečica vrne na normalno temperaturo in se samodejno odklene. Ko se odklene, jo lahko odpremo, nato pa nas čaka samo še odstranitev pepela, ki ga preprosto obrišemo. Ne potrebujemo nobenih čistilnih sredstev, zgolj vlažno krpo.
Poseben sistem Aqua Activa zagotavlja povsem preprosto čiščenje notranjosti pečice. Deluje na osnovi pare, ki učinkovito odstrani vso dnevno umazanijo in maščobo. Vse kar je potrebno storiti je, da v vdolbino na dnu pečice vlijete 300 ml destilirane vode. Z izbiro programa Aqua Activa se bo pečica segrevala 30 minut pri 90 °C. Po končanem delovanju programa površino obrišite z vlažno krpo.
Nastavitev časa pečenja
Elektronska ura omogoča nastavitev trajanja pečenja in izbiro ustrezne temperature. Izbrane nastavitve so zapisane na preglednem digitalnem zaslonu. Površina ure je popolnoma gladka in enostavna za čiščenje. Upravljanje ure poteka na dotik.
Priložena oprema
? 35 mm pladenj
? Mreža

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina