VGRADNA PEČICA CANDY FCPK606XL/E

349,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 24 marca
Šifra: 4b8b3fddcaf7 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradna ventilacijska pečica Candy FCPK 606 XL/E navdušuje s 70 litri prostornine in naprednimi tehnologijami za enostavno pripravo okusnih jedi. Pečica je idealna za peko raznolikih jedi, saj ima na voljo 9 izjemnih programov in dvojni sitem čiščenja: Piroliza in Aquactiva. Upravljanje pečice je preprosto preko dveh gumbov, izbrane nastavitve so vidne na preglednem zaslonu. Pečica ima ravna steklena vrata in detajle iz nerjavečega jekla.

Enostavno čiščenje pečice
Zahvaljujoč sistemu čiščenja s pirolizo, se čas čiščenja bistveno skrajša, pečica pa je spet popolnoma čista, kot nova. Pirolitična funkcija segreje notranjost pečice do 500 °C ? tako visoka temperatura vso maščobo in umazanijo spremeni v pepel. Po končanem čiščenju se pečica vrne na normalno temperaturo in se samodejno odklene. Po končanem programu pečico enostavno očistimo z mokro krpo, brez dodatnih čistil.
Poseben sistem čiščenja Aqua Activa zagotavlja povsem preprosto čiščenje notranjosti pečice. Deluje na osnovi pare, ki učinkovito odstrani vso dnevno umazanijo in maščobo. Vse kar je potrebno storiti je, da v vdolbino na dnu pečice vlijete 300 ml destilirane vode. Z izbiro programa Aqua Activa se bo pečica segrevala 30 minut pri 90 °C. Po končanem delovanju programa površino obrišite z vlažno krpo.
SUPER GRILL
Moč žara s pomočjo dvojnega gretja poveča učinek za 50% v primerjavi s tradicionalnimi multifunkcijskimi pečicami. Ta funkcija omogoča odlične rezultate, ko želimo pripraviti dobro zapečene in hrustljave jedi

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina