VGRADNA PEČICA GORENJE BOP799S51X

1.029,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 31 marca
Šifra: ca55c76d556b Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradna pečica priznanega slovenskega proizvajalca Gorenje je oblikovana po zgledu tradicionalnih krušnih peči in s 16 nastavitvami programov zagotavlja enostavno pripravo najrazličnejših jedi. Pečica ponuja 71 litrov prostornine ter možnost peke v kar petih nivojih. Za varnost in energijsko učinkovitost poskrbijo vrata s štirislojno toplotno odbojno zasteklitvijo ter so tako tudi med delovanjem pečice varna na dotik. Pečica s čelno ploščo iz stekla ter nerjavnega jekla ima tudi termično varovalo za samodejni izklop in možnost čiščenja s funkcijo pirolize.

 • Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo.
 • Enostavna priprava večje količine jedi.

Učinek krušne peči

Pečica ima posebno obliko, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh. Prednost je prosto kroženje vročega zraka, ki se enakomerno porazdeli in jedi zaobjame v celoti z vseh strani. Optimalno segreta jed zagotavlja sočno notranjost in hrustljavo zunanjost.

Odporna in gladka površina

Emajl poskrbi za izboljšan učinek funkcije AquaClean in je v pomoč pri čiščenju notranjosti. V pekač je potrebno naliti pol lita vode in vklopiti funkcijo AquaClean. Visoko odporen in močan material SilverMatte se obnese ob ekstremni vročini. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

Peka več jedi naenkrat

Inovativne tehnologije omogočajo peko različnih jedi na več nivojih, pri tem pa se njihovi okusi ne pomešajo. V prostornejših pečicah je možno pripraviti večjo količino jedi zahvaljujoč 46 cm širokim pekačem.

Več prostora za peko

Pečice imajo v notranjosti več prostornine kljub nespremenjenim dimenzijam zunanjosti, s tem pa zagotavljajo pripravo večje količine jedi. Optimiziran zračni tok omogoča boljše kroženje zraka. Možna je uporaba do 5 pekačev sočasno. V prostornejših pečicah je možno pripraviti večjo količino jedi zahvaljujoč 46 cm širokim pekačem. S tem je izkoriščena celotna širina pečice, inovativne tehnologije pečenja pa poskrbijo za enakomerno pripravljene jedi na vseh nivojih.

Hrustljave in sočne jedi

Pripravite najokusnejše jedi, ki imajo hrustljavo zunanjost ter sočno notranjost. Za perfektno pečenje poskrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Sistem MultiFlow 360 skrbi za optimalno kroženje zraka ali pare.

Perfektno pečeno meso

Sonda MeatProbe ves čas pečenja spremlja temperaturo v notranjosti mesa ter tako upravlja s celotnim procesom pečenja. Z zvočnim signalom opozori na ustrezno pečeno meso.

Popolna peka na vseh straneh

Parne pečice uporabljajo sistem kroženja zraka. Para vstopi skozi odprtine v prostor pečenja, s pomočjo ventilatorja se enakomerno porazdeli. Ena posoda vode zadošča za celoten proces kuhanja brez prekinitve. Zato med peko ni potrebno odpirati vrat in podaljševati časa kuhanja. Poraba energije je pri nemoteni peki veliko manjša, jedi pa bolj okusne.

Samodejne uravnavanje

Sistem za manj vešče kuharje in začetnike bo poskrbel, da bodo jedi izpod vaših rok okusno pripravljene in popolno pečene. Pečice Gorenje ponujajo samodejni program peke z več kot 80 recepti. Vsi parametri se uravnavajo popolnoma samodejno. Vse kar potrebujete storiti vi, je le izbrati vrsto hrane, vnesti težo in pritisniti start. Za ostalo poskrbi pečica sama.

Okusno ter mehko meso

Daljša priprava mesa in rib poskrbi za izredno zmehčano ter okusno meso. Kljub dolgi pripravi jedi le te ohranijo svojo sočnost, arome ter hranilne snovi. Funkcija SlowBake zagotavlja peko pri nizkih temperaturah do 6 ur.

Prihranite čas in energijo

Posebna nastavitev hitrega segrevanja poskrbi, da je pečica v 6 minutah segreta na 200 °C. Zagotovljen je prihranek časa do 30 %. Ob doseženi temperaturi pečica z zvočnim in svetlobnim signalom sporoči, da je dosegla izbrano temperaturo.

Načini ogrevanja

 • Konvencionalno
 • Spodnje grelo
 • Zgornje grelo
 • Veliko infra grelo
 • Okroglo grelo in ventilator
 • Infra grelo in ventilator
 • Spodnje grelo in ventilator
 • Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator
 • Malo infra grelo
 • Odtaljevanje
 • FastPreheat
 • AutoRoast
 • StayWarm
 • Piroliza
 • Eko funkcija
 • WarmPlate

Priloženo

Priložen je 1 globok in 2 plitka emajlirana pekača, mrežna rešetka, sonda za meso MeatProbe, žično vodilo, 3 nivojska izvlečna vodila.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pečice

Energijski razred

Prostornina