POMIVALNI STROJ BEKO DFN28423X

499,99 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: 8dbe37631c95 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Pomivalni stroj z visoko zmogljivostjo pomivanja do kar 14 pogrinjkov standardne velikosti. Je izdelek, ki ga odlikujejo zmogljiv in močan inverter motor, po višini nastavljiva zgornja košara, nizka maksimalna glasnost 43 dB, zaščita proti izlivanju vode ter sistem zapiranja dotoka vode.

  • Pokazatelj preostalega časa.
  • Visoko varčen pomivalni stroj.
  • Material iz nerjavečega jekla.

Pametna naprava, ki si zapomni

Inovativni senzorji v notranjosti pomivalnega stroja samodejno prepoznajo katero vrsto detergenta uporabljate in prilagodijo nastavitve za doseganje najboljših rezultatov sušenja, ki prinašajo bleščeče rezultate. Vse to je možno zaradi inovativnega programa Beko Auto tablet. Od zdaj naprej ni več pomembno katero vrsto čistilnega sredstva uporabljate, saj bo vaš pametni pomivalni stroj vedno zagnal detergentu ustrezen program.

Izjemna varčnost zmogljivega stroja

Tehnologija ProSmart invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja kot običajni stroji, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo, ki se raztega vse do -10 %, in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje.

Program za najhitrejšo čistočo

Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+ ponuja do kar 3-krat hitrejše delovanje in pomivanje vaše posode. To vam lahko prihrani vse do 70 % vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov.

Popolna čistoča tudi za najbolj trdovratno umazanijo

Tehnologija pomivanja Beko AquaIntense s svojo posebno intenzivno cono na desni strani pomivalnega stroja prevzame pomivanje najbolj umazanih loncev in ponev, katerih čiščenje je najbolj naporno. Zahvaljujoč 180° vrtljivi ročici in 360° vrtljivi glavi zagotavlja kar 5-krat boljši učinek pomivanja.

Aktivna tehnologija pranja

Beko uporablja aktivno tehnologijo pomivanja, da zagotovi učinkovito in nežno pomito posodo. Ta tehnologija uporablja različne vodne pritiske na spodnje in zgornje košare. Močno umazane posode v spodnji košari so izpostavljene višjemu tlaku vode, medtem ko so rahlo umazani občutljivi predmeti, kot je steklovina, vzdrževani pod nižjim pritiskom. Inovativni brez krtačni enosmerni motor omogoča uporabo aktivne tehnologije pranja.

Program Eco 50 °C

Idealen cikel pranja pri normalno umazani posodi za visoko varčevanje z energijo.

Samodejni program

Pri samodejnem programu senzorji zaznajo nivo umazanosti posode in samodejno izberejo ustrezen program za pomivanje. Od zdaj naprej vam ne bo več treba izbirati programa. Posoda se bo pomila ob minimalni porabi energije in vode. Program zagotavlja praktično in ekonomično pomivanje posode

Zaščita pred izlitjem vode – Overflow

Posebna zaščita, ki nadzoruje nivo vode. Ko je normalen nivo presežen sistem zapre dovod vode in voda se začne črpati iz stroja.

Zaščita pred izlitjem vode – Aquastop zaščita

V primeru izlitja vode, poseben sistem AquaStop v pomivalnih strojih znamke Beko, zapre dovajanje vode v pomivalni stroj in na ta način prepreči nadaljnje zalivanje površine z vodo.

Kratki program 30 min

Program je odličen za manj umazano posodo in kozarce. Program Mini 30 bo popolnoma napolnjen pomivalni stroj pomil v 30 minutah pri 35°C ter vam tako prihranil čas in energijo.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Brand

BEKO