POMIVALNI STROJ BOSCH SMS6ZCW42E

1.029,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 6 februarja
Šifra: febc5c119294 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Prostostoječi pomivalni stroj60 cm. Št. posebnih funkcij – 4: Home Connect, Extra Dry, Intensive Zone, Speed on demand – VarioSpeed Plus. Avtomatsko prepoznavanje čistil. Samočistilni filter s 3-slojnim valovitim sistemom filtriranja Notranjost iz nerjavečega jekla. VarioPredal.

  • Zeolith? sušenje.

PerfectDry na osnovi tehnologije Zeolith: popolni rezultati sušenja z manjšo porabo energije, tudi pri posodi, ki se težko suši.
Ko pospravljate iz stroja, so določeni kosi posode, še posebej plastični, še vedno mokri in treba jih je posušiti ročno. Pomivalni stroji PerfectDry zagotavljajo popolne rezultate sušenja, za katere poskrbi patentirana tehnologija Zeolith?. Zeolit je naravni mineral, ki uporabi vlago iz faze čiščenja ter jo med fazo sušenja sprosti v obliki toplega in suhega zraka. Tako porabi do 20 % manj energije** kot sistem sušenja v običajnem pomivalnem stroju. Po zaslugi funkcije PerfectDry pri pomivalnih strojih s tehnologijo Zeolith ste lahko prepričani, da bo vaša posoda dovolj suha za v omaro.

Max Flex košare: največja prilagodljivost in zaščita za vašo posodo, z vrhunskimi drsnimi zmogljivostmi.
Kakovost in prilagodljivost v vsaki podrobnosti
Pravilno nalaganje vseh različnih posod je lahko izziv. Košare Max Flex z izmenični premični etažerji v spodnji košari omogočajo še posebej enostavno in stabilno zlaganje večjih predmetov. Zgornja košara vsebuje na novo zasnovano držalo za kozarce in podporno žico za še varnejše pozicioniranje različnih kozarcev. Za manjše kose sta na voljo dodatna ExtraSpace tretja košara ali VarioDrawer predal za jedilni pribor na vrhu. Košare Max Flex se odpirajo ter omogočajo enostavno polnjenje in prilagodljivost za vse vaše posode.

Silence Plus: izjemno tih s 44 dB.
Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo, ki vam olajšajo vsakdanje življenje.
Vaš aparat vam prisluhne.
Po zaslugi partnerstva s storitvijo Amazon Alexa lahko z vašim pomivalnim strojem tudi glasovno upravljate. Preverite, če je ustrezna funkcija “Home Connect” v okviru aplikacije Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Vklopite ustrezno funkcijo za vzpostavitev povezave med storitvijo Amazon Alexa in vašim hišnim aparatom.

Extra Clean Zone: temeljito čiščenje močno umazanih predmetov v zgornji košari.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Poraba energije na 100 ciklov

Globina

Garancija

Število programov

Število temperatur

Širina

Inverter motor

Brand

BOSCH