POMIVALNI STROJ BOSCH SMS8YCI03E

1.409,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: 0c2fd7a9a64c Kategoriji: ,

Opis

Opis

S pomočjo aplikacije sporočite povratne informacije o vaših rezultatih pri pomivanju in sušenju, Inteligentni program pa se bo prilagodil vašim potrebam.PerfectDry: popolni rezultati sušenja z manjšo porabo energije ? tudi pri posodi, ki se teže posuši.

PerfectDry: popolni rezultati sušenja z manjšo porabo energije ? tudi pri posodi, ki se teže posuši.
Popolni rezultati sušenja z manjšo porabo energije*
Popolni rezultati sušenja z manjšo porabo energije*
Po končanem pranju so lahko nekatere (posebej plastične) posode še vedno mokre. Pomivalni stroji s funkcijo PerfectDry zagotavljajo popolne rezultate sušenja s pomočjo naravnega minerala zeolita. Tehnologija Zeolith uporablja vlago iz faze čiščenja in jo sprošča kot topel, suh zrak med fazo sušenja. S funkcijo PerfectDry lahko posodo takoj po končanem pranju pospravite v omaro in to ob manjši porabi energije*. Zbogom, krpa za brisanje! *Pomivalni stroj Bosch PerfectDry s tehnologijo Zeolith in energijskim razredom B v primerjavi s primerljivim pomivalnim strojem Bosch brez tehnologije Zeolith in energijskim razredom D

Inteligentni program: individualno prilagodi cikel pranja in sušenja na podlagi vaših povratnih informacij
Inteligentni program: individualno prilagodi cikel pranja in sušenja na podlagi vaših povratnih informacij
Inteligentni program: individualno prilagodi cikel pranja in sušenja na podlagi vaših povratnih informacij
Številna gospodinjstva želijo, da pomivalni stroj bolje čisti in suši in celo hitreje konča z delom. Z inteligentnim programom pomivalni stroj prilagodi postopek pomivanja posode. Po končanem programu lahko z aplikacijo Home Connect ocenite rezultate čiščenja in sušenja ali trajanje programa. Nato pomivalni stroj samodejno prilagodi svoje nastavitve in ponudi več možnosti, kot je energetsko učinkovit način pomivanja. Poleg tega vam program ponuja popolno pregled porabe vode in energije.

Max Flex Pro košare: največja prilagodljivost in zaščita za vašo posodo, z vrhunskimi drsnimi zmogljivostmi.
Maksimalna prilagodljivost in zaščita za vašo posodo
Maksimalna prilagodljivost in zaščita za vašo posodo
Pri nalaganju posode sta najpomembnejša prilagodljivost in zaščita. Košare Max Flex Pro so idealna rešitev za varno in enostavno zlaganje vseh vrst posod. Izmenični premični etažerji v spodnji košari omogočajo še posebej enostavno in stabilno zlaganje večjih predmetov. Zgornja košara vsebuje na novo zasnovano držalo za kozarce in podporno žico za še varnejše pozicioniranje različnih kozarcev. Držala za skodelice z mehkim sprednjim delom ščitijo občutljive kozarce na pecljih. Izboljšan drsni sistem zagotavlja gladko delovanje tudi, ko je stroj polno naložen. Za še več možnosti polnjenja sta na voljo Extra Space tretja košara ali VarioDrawer predal za pribor na vrhu. Uživajte v pomivanju posode z največjo prilagodljivostjo in zaščito vse posode.

Silence Plus: izjemno tih s 43 dB.
Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo, ki vam olajšajo vsakdanje življenje.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Poraba energije na 100 ciklov

Globina

Garancija

Število programov

Število temperatur

Širina

Inverter motor

Brand

BOSCH