POMIVALNI STROJ ESF5512LOW

529,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 3 aprila
Šifra: 7eac849cd913 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Intenzivni program zagotavlja učinkovito in močno čiščenje, tudi za najbolj umazano posodo, zahvaljujoč 70°C vodni razpršitvi.

  • Funkcija zamika vklopa (1-24 ur).
  • Funkcija ExtraHygiene.
  • 6 PROGRAMOV.

Naša tehnologija AirDry zaključi vsak cikel s svežim zrakom. Vrata so na rahlo priprta v zadnjem delu sušenja, brez da bi vi morali narediti karkoli. Naraven zrak lahko kroži v notranjosti stroja in poskrbi za popolnoma čiste kozarce ter krožnike. Intenzivni program zagotavlja učinkovito in močno čiščenje, tudi za najbolj umazani posodo, zahvaljujoč 70°C vodni razpršitvi. V primeru manjše količine posode uporabite 30-minutni program hitrega pomivanja, ki zagotavlja odlične rezultate pomivanja ob prihranku časa. Pomivalni stroj, ki dela ko vi želite. S funkcijo zamika vklopa lahko naložite posodo v stroj, kadar želite in nastavite čas delovanja, ko vam ustreza. Zamik vklopa lahko nastavite do 24 ur vnaprej. Funkcija ExtraHygiene vam zagotavlja največjo učinkovitost čiščenja s skrbjo za higieno. Pri funkciji ExtraHygiene se faza končnega izpiranja segreje na 69 °C in ohranja visoko temperaturo najmanj 10 minut, da vašo posodo razkuži, pri čemer odstrani najmanj 99,9999 % virusov in bakterij*.

*Preizkušeno za Micrococcus luteus in MS2 bakteriofage z zunanjim preizkusom, ki ga je izvedel Swissatest Testmaterialien AG leta 2021 (št. testnega poročila 20212029).

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Poraba energije na 100 ciklov

Brand

ELECTROLUX