POMIVALNI STROJ SAMSUNG DW60M6050FS/EC

819,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: b0ca628438f4 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Prostostoječi pomivalni stroj širina 60 cm. Barva:Siva, vrata ? nerjaveče jeklo. Posebni programi Auto, Intenzivno, Eco, predpranje, hitri, občutljivo.

Prilagodljiva tretja košara zagotavlja namenski vrhnji prostor za majhne in lahke predmete, kot so jedilni pribor in majhne kuhinjske potrebščine. Tako so predmeti varni, močni curki vode pa jih še vedno temeljito pomijejo.
Minili so časi, ko je bilo treba čakati, da se pomivalni stroj napolni. Half Load nastavitev za delno napolnjenost prinaša večjo prilagodljivost, saj omogoča pomivanje posode le v spodnji košari. Tako lahko ob pomivanju manjših količin posode prihranite pri času in energiji ter izkoristite priročnost pomivanja v vsakem trenutku.
Funkcijo Hygiene je mogoče za zagotavljanje higienskega čiščenja posode uporabljati v kombinaciji z nekaterimi programi. Funkcija podaljša končno izplakovanje in temperaturo vode zviša na 70 °C, kar omogoča globinsko čiščenje ter uniči bakterije in mikrobe. Zato je uporaba posode, jedilnega pribora in kuhalnih pripomočkov vedno varna.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Poraba energije na 100 ciklov

Brand

SAMSUNG