VGRADNI POMIVALNI STROJ BEKO BDIN38521Q HYGIENE SHIELD

448,79 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 3 februarja
Šifra: 81f97a12f39e Kategoriji: ,

Opis

Opis

Pomivalni stroj BDIN38521Q spada v produktno družino HygieneShield, ki se lahko pohvali s sposobnostjo uničevanja do kar 99 % bakterij in virusov. Tehnologija, ki v Beko pomivalnem stroju omogoča dezinfekcijo, se imenuje Hygiene Intense.

Vrhunske rezultate pomivanja lahko prav tako pričakujete zaradi ProSmart? Inverter motorja in tehnologije Aquaflex. S prvim stroj svoje delo opravlja tišje in učinkovitejše, z Aquaflex pa se lahko obenem v spodnji košari stroja vrši višji pritisk in v zgornji nižji pritisk vode. Pomivalni stroj vsebuje še tretji predal, kamor lahko zložite pribor, deske za rezanje, pladnje in podobno, ali pa ga preprosto odstranite, ko ga ne potrebujete.

Vgrajeno ima tudi tehnologijo Aquastop, ki zagotavlja, da se voda iz pomivalnega stroja nikoli ne bo razlila po vaši kuhinji.

Tehnologija Fast+?
Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+? ponuja kar 3-krat hitrejše delovanje*. To vam lahko prihrani 70 %* vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov. *Testirano v lastnem laboratoriju
SteamGloss
Uporabite moč pare in zagotovite higieno!

Tehnologija SteamGloss je še ena od Beko tehnologij, ki pri svojem delovanju izkorišča izjemno moč pare. Pomivanje posode s pomočjo pare je časovno in energetsko varčno, obenem pa zagotavlja učinkovito odstranjevanje tudi najbolj trdovratnih madežev. Vroča para namreč s posode odstrani mikroorganizme in tako dosega visoko higieno, ob tem pa ostaja nežna do porcelana in ostale občutljivejše posode.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Globina

Garancija

Število programov

Število temperatur

Širina

Inverter motor

Brand

BEKO