VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMH6ZDX00E

1.049,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 3 februarja
Šifra: 737df187cb09 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Popolnoma vgradni pomivalni stroj60 cm. Št. posebnih funkcij – 4: Home Connect, Extra Dry, Polovično polnjenje, Speed on demand – VarioSpeed Plus. Avtomatsko prepoznavanje čistil. Samočistilni filter s 3-slojnim valovitim sistemom filtriranja. Notranjost iz nerjavečega jekla.

  • Zeolith? sušenje.

PerfectDry na osnovi tehnologije Zeolith: popolni rezultati sušenja z manjšo porabo energije, tudi pri posodi, ki se težko suši.
Popolni rezultati sušenja z manjšo porabo energije*.
Ko pospravljate iz stroja, so določeni kosi posode, še posebej plastični, še vedno mokri in treba jih je posušiti ročno. Pomivalni stroji PerfectDry zagotavljajo popolne rezultate sušenja, za katere poskrbi patentirana tehnologija Zeolith?. Zeolit je naravni mineral, ki uporabi vlago iz faze čiščenja ter jo med fazo sušenja sprosti v obliki toplega in suhega zraka. Tako porabi do 20 % manj energije** kot sistem sušenja v običajnem pomivalnem stroju. Po zaslugi funkcije PerfectDry pri pomivalnih strojih s tehnologijo Zeolith ste lahko prepričani, da bo vaša posoda dovolj suha za v omaro.

Max Flex košare: največja prilagodljivost in zaščita za vašo posodo, z vrhunskimi drsnimi zmogljivostmi.
Kakovost in prilagodljivost v vsaki podrobnosti
Pravilno nalaganje vseh različnih posod je lahko izziv. Košare Max Flex z izmenični premični etažerji v spodnji košari omogočajo še posebej enostavno in stabilno zlaganje večjih predmetov. Zgornja košara vsebuje na novo zasnovano držalo za kozarce in podporno žico za še varnejše pozicioniranje različnih kozarcev. Za manjše kose sta na voljo dodatna ExtraSpace tretja košara ali VarioDrawer predal za jedilni pribor na vrhu. Košare Max Flex se odpirajo ter omogočajo enostavno polnjenje in prilagodljivost za vse vaše posode.

Extra Space tretja košara: dodatna zgornja košara, ki zagotavlja več prostora za nalaganje manjših kuhinjskih predmetov.
Več prostora za nalaganje manjših kuhinjskih predmetov
Iskanje prostora za manjše predmete, kot so deli kavnega avtomata, majhne skodelice in pokrovčki za športne steklenice, je lahko nadležno. Posebno oblikovana tretja košara Extra Space, katera se nahaja na vrhu pomivalnega stroja, nudi več prostora za težko postavljive predmete. Z gibljivim pladnjem za nože pa tretja košara poveča tudi zmogljivosti polnjenja košare pod njo, kar še posebej olajša nalaganje večjih vinskin kozarcev in veliko več. Extra Space tretja košara odpira novo paleto možnosti polnjenja, zlasti za manjše kuhinjske predmete.

Silence Plus: izjemno tih s 42 dB.
Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo, ki vam olajšajo vsakdanje življenje.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Poraba energije na 100 ciklov

Globina

Garancija

Število programov

Število temperatur

Širina

Inverter motor

Brand

BOSCH