VGRADNI POMIVALNI STROJ BOSCH SMV2ITX22E

529,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: 2af925c7c109 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Popolnoma vgradni pomivalni stroj60 cm. Št. posebnih funkcij – 4: Home Connect, Extra Dry, Polovično polnjenje, Speed on Demand – SpeedPerfect. Avtomatsko prepoznavanje čistilSamočistilni filter s 3-slojnim valovitim sistemom filtriranja

ExtraDry: možnost izredno temeljitega sušenja za posodo, ki se težko suši. Plastična posoda se popolnoma posuši.
Aktiviranje možnosti Extra Dry posuši vašo posodo zelo temeljito pri višjih temperaturah med izpiranjem in daljši fazi sušenja – samo z enim pritiskom gumba.

Po višini nastavljiva zgornja košara: ponuja dodaten prostor, zlasti za visoko posodo.
Tišina na zahtevo: do 30 minut zmanjšane stopnje hrupa, ki si jo lahko z aplikacijo Home Connect zagotovite kadar koli. Še posebej tiho delovanje, kadar koli ga potrebujete
Včasih doma potrebujete še posebej tiho vzdušje, da se lahko osredotočite na vsakodnevna opravila. Funkcijo Tišina na zahtevo (Silence on demand) lahko vklopite prek aplikacije Home Connect, z njeno pomočjo pa lahko po potrebi kadar koli utišate vaš pomivalni stroj. Stopnjo hrupa za 30 minut zniža na minimum, kadar koli želite, pomivalni stroj pa medtem nadaljuje z delovanjem. S funkcijo Tišina na zahtevo (Silence on demand) se lahko osredotočite na stvari, ki zares štejejo.
Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo, ki vam olajšajo vsakdanje življenje. Vaš aparat vam prisluhne.
Po zaslugi partnerstva s storitvijo Amazon Alexa lahko z vašim pomivalnim strojem tudi glasovno upravljate. Preverite, če je ustrezna funkcija “Home Connect” v okviru aplikacije Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Vklopite ustrezno funkcijo za vzpostavitev povezave med storitvijo Amazon Alexa in vašim hišnim aparatom.
Najljubša funkcija: prilagojena funkcija s samo enim dotikom, tudi za prenesene programe.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Poraba energije na 100 ciklov

Globina

Garancija

Število programov

Število temperatur

Širina

Inverter motor

Brand

BOSCH