VGRADNI POMIVALNI STROJ CANDY CDIH 2D949

379,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: 521dc5b03c84 Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni pomivalni stroj širine 45 cm je zaradi svojih priročnih dimenzij primeren predvsem za manjše kuhinje in zagotavlja kakovostno čiščenje do 9 standardnih pogrinjkov. Izbira med 7 različnimi programi omogoča boljšo prilagoditev načina čiščenja glede na stopnjo umazanosti in tip posode. Enostavno upravljanje poteka preko elektronske upravljalne plošče z digitalnim zaslonom, svetlobni indikator pa oznanja pomanjkanje soli ali sredstva za sijaj.

Zamik začetka delovanja programa
Za boljšo prilagodljivost pomivalnega stroja uporabniku je dodana funkcija za zamik pričetka delovanja od 1 do 23 ur.
Aqua stop
Zaščita Aqua Stop je varnostna naprava za zapiranje dotoka vode, ki preprečuje škodo, ki bi lahko nastala zaradi puščanja dotočne cevi za vodo, npr. kot posledica običajnega staranja cevi. Cev je izdelana tako, da v primeru poškodbe oz. puščanja aktivira zaporni ventil, ki prepreči dotok vode v stroj. Na okvaro vas opozori rdeče obarvano okence.
Express program
Izbira express programa zniža temperaturo vode za pomivanje in skrajša trajanje sušenja po zadnjem izpiranju. Priporočljivo je, da program izberete za manj umazano posodo ali takrat, ko ni potrebno, da je takoj suha. Za boljši učinek sušenja vrata stroja nekoliko priprite takoj po končanem sušenju.
Easy Click
Z Easy Click sistemom lahko spreminjate višino zgornje košare in s tem dodatno prilagodite pralni prostor tudi s polno polnitvijo.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Globina

Garancija

Število programov

Število temperatur

Širina

Inverter motor

Brand

CANDY