VGRADNI POMIVALNI STROJ CANDY CIB 5B2D3FB

529,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: 437be84d1f7c Kategoriji: ,

Opis

Opis

Vgradni pomivalni stroj z zmogljivostjo pomivanja 15 pogrinjkov. Zaščita pred izlitjem vode Aquaprotect. Samodejno odpiranje vrat (10cm) po koncu programa. Najhitrejši program na trgu Zoom 39′, ki posodo pomije in posuši v samo 39 minutah. Dodajanje posode tudi med pomivanjem.

INVERTERSKI MOTOR
Ta pomivalni stroj poganja nov inverterski motor Speed-Drive, inovativen in vzdržljiv brezkrtačni motor, ki poveča moč čiščenja in hkrati zmanjša porabo energije.
AQUAPROTECT ? dovodna cev z varovalom
Dovodna cev je dvojna, tako da v primeru poka notranje cevi ne pride do poplave. Na začetku cevi je vgrajeno varovalo, ki v primeru poškodbe dovodne cevi mehansko zapre dovod vode in prepreči poplavo. V primeru, da se varovalo enkrat sproži, cev ni več uporabna in je potrebno kupiti novo.
SAMODEJNO ODPIRANJE VRAT
Sistem za samodejno odpiranje vrat omogoča, da se po koncu pomivanja, ko temperatura v notranjosti pade pod 40°C, vrata stroja odprejo samodejno. To omogoča naravno in učinkovito sušenje posode, ki zagotavlja prihranek pri energiji in času. Nastavitev samodejnega odpiranja vrat je opcijska, uporabnik sam izbere možnost, da se vrata odprejo ali ne.
PROGRAM ZOOM 39′
Pomijte in posušite posodo z vrhunskimi rezultati v samo 39 minutah.
*Program je primeren za pomivanje do 8 pogrinjkov.
DODAJANJE POSODE
Novi Candy pomivalni stroji so opremljeni s funkcijo Add dish, s katero lahko posodo dodate tudi po začetku programa, in sicer do 30 minut od začetka pomivanja.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Vrsta pomivalnega stroja

Energijski razred

Število pogrinjkov

Poraba energije na 100 ciklov

Globina

Garancija

Število programov

Število temperatur

Širina

Inverter motor

Brand

CANDY