PRALNI STROJ BEKO WTE10736CHT HYGIENE SHIELD

729,99 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: 314ad208f2f3 Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Pralni stroj spada v produktno družino HygieneShield. Dezinfekcijo v pralnemu stroju omogoča tehnologija HygieneTherapy.

  HygieneShield
  Premagajte bakterije in viruse!
  HygieneShield je družina izdelkov, ki se odlikujejo po sposobnosti uničenja do kar 99 % bakterij in virusov! Med izdelke HygieneShield spadajo sušilni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki in pečice. Pralni stroji razkužujejo in zagotavljajo vrhunsko higieno s pomočjo visoke temperature. Za dezinfekcijo vaših oblačil poskrbi inovativna tehnologija HygieneTherapy, ki s kroženjem toplega zraka perilo temeljito opere, ob tem pa porabi manj vode kot pri običajnem pranju.
  Program Hygiene+
  Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov
  Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Higiensko izvrstnost pranja pri temperaturi 20 °C in 60 °C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, s tem da je Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK) pri slednjem potrdil, da odstrani kar 99,9 % alergenov. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov!
  Aplikacija HomeWhiz
  Pametni dom na vaši dlani
  Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Garancija

  Inverter motor

  Brand

  BEKO