PRALNI STROJ CANDY CSO4 1475TE/1-S

369,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: 15ef4d49b28a Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Candy pralni stroj CSO4 1475TE/1-S spada med najplitkejše v svoji kategoriji. Ponaša se z zmogljivostjo pranja 7 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. Uvršča se v energijski razred D. Na voljo ima 16 programov pranja, od tega je kar 9 hitrih, ki perilo operejo v manj kot 1 uri.

  Programom lahko dodate funkcijo pare , ki osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje. Upravljanje je enostavno s pomočjo vrtečega gumba. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko Wi-fi povezave. Pralni stroj je opremljen z napredno funkcijo KG detektor, ki oceni količino perila ter prilagodi čas pranja in porabo vode ter energije.
  Parna funkcija
  S to funkcijo lahko dodate posebno parno obdelavo k nekaterim programom pranja:
  ? Funkcija pare sprošča gube in skrajša čas likanja,
  ? Vlakna se regenerirajo in osvežijo, kar iz njih odstrani neprijetne vonjave.

  KG detektor
  Pralni stroj minimalizira količino porabljene energije. Občutljivi senzorji določijo težo perila v pralnem stroju in avtomatsko prilagodijo količino vode in zmanjšajo porabo elektrike.
  Kratki programi pranja
  Pralni stroj ima na voljo kar 9 hitrih programov za pranje manjših količin perila. Za popoln izkoristek se pri krajših programih priporoča odmerjanje manjših količin pralnega sredstva.
  Smart Touch ? osebni asistent
  Smart Touch je prvi osebni asistent, ki poskrbi za vas, vaša oblačila in vaš pralni stroj. Poleg klasičnega načina upravljanja omogoča dodatni način upravljanja pralnega stroja, s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija! Preprosto naložite aplikacijo Simply-Fi app, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko Wi-fi povezave in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pranja perila:
  ? Nalaganje dodatnih programov;
  ? Programi po meri, s katerimi še posebej poskrbite za vaše perilo;
  ? Pametna skrb ? pametno preverjanje delovanja stroja, samočistilni programi ter vodnik za odpravljanje težav
  ? Pametni zamik vklopa z začetkom ali koncem, ko vi želite.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Garancija

  Inverter motor

  Brand

  CANDY