PRALNI STROJ CANDY RO 14106 DWMCRE

499,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 3 februarja
Šifra: 54c183e26daa Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Pralni stroj z zmogljivostjo pranja 10 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. Na voljo ima 16 programov pranja, od tega je kar 9 hitrih, ki perilo operejo v manj kot 1 uri. Programom lahko dodate funkcijo pare, ki osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje. Pralni stroj se ponaša z inverter motorjem in MPS sistemom, ki omogoča boljši učinek pranja pri nižjih temperaturah. Upravljanje stroja je enostavno – z vrtečim gumbom Smart ring ali s pametnim telefonom preko wi-fi povezave.

  Višja in večja vrata omogočajo lažje polnjenje in praznjenje stroja, zaslon pod kotom pa omogoča branje besedila v vašem jeziku stoje, brez sklanjana. Posebnost je tudi funkcija Slikaj in operi, s katero lahko s pametnim telefonom slikate kup perila, stroj pa sam izbere najprimernejši program pranja.
  MIX POWER SYSTEM:
  MPS sistem ustvari v začetnih fazah pranja visoko mešanico vode in pralnega praška, ki se med samim pranjem po perilu razpriši pod visokim pritiskom in prode še globje b notranjost perila, kar omogoča boljši učinek pranja pri nižjih temperaturah.
  IZJEMNO UDOBJE ZARADI VIŠJE IN VEČJE ODPRTINE VRAT
  Inovativna ergonomska oblika pralnega stroja Candy RapidÓ omogoča, da pranje perila poteka povsem brez stresa. Polnjenje, praznjenje in upravljanje pralnega stroja še nikoli ni bilo tako lahko in preprosto.
  PARNA FUNKCIJA
  S to funkcijo lahko nekaterim programom pranja dodatne posebno parno obdelavo. Funkcija pare sprošča gube in skrajša čas likanja, dodatna para pa poskrbi tudi za higieno in osvežitev perila.
  KG DETEKTOR
  Napredna tehnologija KG detektor v prvih minutah pranja stehta dejansko količino perila v bobnu. Na osnovi tega podatka stroj avtomatsko prilagodi porabo vode in električne energije ter skrajša čas do konca programa.?
  SMART TOUCH ? OSEBNI ASISTENT
  Preprosto naložite aplikacijo Simply-fi, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko Wi-Fi povezave in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pranja perila:
  ? Nalaganje dodatnih programov;
  ? Programi po meri;
  ? Pametna skrb ? pametno preverjanje delovanja stroja, samočistilni programi ter vodnik za odpravljanje težav;
  ? Pametni zamik vklopa z začetkom ali koncem ko vi želite.
  ?
  FUNKCIJA SLIKAJ IN OPERI
  Z ekskluzivno funkcijo Slikaj in Operi v aplikaciji Candy simply-Fi lahko odkrijete, kateri program je najboljši za vaše perilo ? in to kar prek pametnega telefona!
  Preprosto fotografirajte kup mešanega perila in aplikacija vam bo ponudila ustrezni najhitrejši program. Funkcija poleg tega samodejno nastavi pravo temperaturo in hitrost ožemanja.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Brand

  CANDY