PRALNI STROJ CANDY RP 496BWMBCB/1-S

499,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: 19cf418f3be0 Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  RapidÓ PRO je najhitrejši pralni stroj, ki vam prihrani čas z odličnimi rezultati pranja: s pomočjo inovativnega inverter motorja Speed-Drive in sistema Quick & Clean opere poln stroj perila v samo 39 minutah. Poleg tega vključuje nov parni program Steam Hygiene Plus.

  SPEED DRIVE INVERTERSKI MOTOR
  Inverterski motor Speed-Drive je inovativen in vzdržljiv brezkrtačni motor. Učinkovitost pranja je v primerjavi z univerzalnim standardnim motorjem večja do 50 %, hkrati pa so manjši poraba energije in nadležno tresenje stroja.
  NEPRIMERLJIVO UDOBJE
  Za udobnejše vsakodnevno pranje ima Candy RapidÓ Pro sedaj višjo in širšo odprtino za vrata. Nova ergonomska oblika omogoča polnjenje in praznjenje stroja brez napora.
  NOV PROGRAM Easy Iron Plus 39 ?
  RapidÓ PRO ponuja nov inovativni program Easy Iron Plus 39 ?, ki s paro lahko prodre globoko v vaša oblačila in tako razrahlja vlakna. Omogoča tri različne stopnje intenzivnosti in zmanjšuje gube ter olajša likanje.New steam hygiene plus (of family RapidÓ PRO)
  NOV PROGRAM Steam Hygiene Plus
  RapidÓ PRO je opremljen s programom Steam Hygiene Plus*, zasnovanim za zmanjševanje gub in s tem olajšano likanje, ter odpravljanje vonjav in alergenov s poglobljenim čiščenjem. Ta inovativni cikel lahko doseže in vzdržuje temperaturo 60 °C z združevanjem delovanja pare in močnega spiranja, kar zagotavlja izjemno čista in varna oblačila. *testirala in odobrila agencija BAF
  QUICK & CLEAN
  Ekskluzivna tehnologija Quick & Clean izbere popolno mešanico vode in detergenta in jo pod visokim pritiskom razporedi po bobnu, kjer prodira globoko v vlakna. To poveča moč delovanja detergenta, kar omogoča učinkovito pranje pri nižjih temperaturah. Zdaj lahko perilo pri 20 °C operete enako učinkovito kot pri 40 °C, pri 40 °C enako kot pri 60 °C in dosežete resnično globinsko čiščenje močno umazanih tkanin pri 60 °C.
  HITRI PROGRAMI
  Zahvaljujoč najbolj popolnemu naboru hitrih programov vam RapidÓ Pro prihrani čas, tako se lahko posvetite stvarem, ki so vam najbolj všeč, ter izboljšate kakovost življenja. Zaradi vrhunske tehnologije motorja s frekvenčnim pretvornikom je učinek pranja za 50 odstotkov boljši (v primerjavi z običajnimi motorji), kar zagotavlja najboljše rezultate hitrih programov doslej.
  SNAP & WASH
  Preprosto fotografirajte kup perila in aplikacija vam bo ponudila ustrezen najhitrejši program pranja glede na količino, vrsto in barvo perila. Funkcija poleg tega izbere tudi pravo temperaturo in hitrost ožemanja.
  hOn ? DODATNO UPRAVLJANJE PREKO APLIKACIJE
  Spoznajte aplikacijo hOn, ki bo revolucionarno spremenila vaše življenje! Kako? Z aplikacijo lahko izbirate med več kot 60 programi, namenjenimi za vse vrste tkanin, in uporabite koristne nasvete o odstranjevanju madežev in pravi količini detergenta. Poleg tega vam omogoča nenehno spremljanje učinkovitosti in porabe ter vam daje predloge, kako ju še izboljšati. Dostopate lahko tudi do načrta samodejnega vzdrževanja, da preprečite nastanek okvar in podaljšate življenjsko dobo stroja ter tako zagotovite odlično zmogljivost v prihodnjih letih. Vse to, da lahko brez skrbi kadar koli upravljate in nadzirate stanje pranja perila s svojim pametnim telefonom, tudi ko vas ni doma.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Brand

  CANDY