PRALNI STROJ ELECTROLUX EW6SN227C

589,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: 49ce6d934210 Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Ozki pralni stroj PerfectCare 600 s sistemom SensiCare prilagodi dolžino programa količini perila ter ob tem porabi manj energije in vode, kar preprečuje, da bi se perilo predolgo pralo. zaradi ozke izvedbe prihranite prostor brez poslabšanja zmogljivosti ali nege.

  • SensiCare-prilagajanje cikla glede na težo perila.
  • Anti-alergijski program in inverter motor.
  • TimeManager omogoča prilagoditev dolžine pranja.

  Naš sistem SensiCare prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. Vaša oblačila tako ohranijo svoj izgled dlje časa.
  *Preizkus obstojnosti barve, ki ga izvaja Ritex. Preizkus št. 15CR00099 decembra 2015.
  Možnost SoftPlus predhodno namoči in razporedi oblačila enakomernejše. Tako se zagotovi, da je vsako vlakno doseženo in da je vsak kos oblačila na občutek bolj nežen ter dlje časa diši po svežem. Naš anti-alergijski izparilnik kombinirana vodno paro z visoko zmogljivimi programi pranja za boljše odstranjevanje bakterij iz oblačil. Naš Eco TimeManager vam omogoča, da prilagodite dolžino pranja, glede na čas, ki ga imate na voljo. Tako boste prihranili čas in energijo, brez kompromisov pri čistoči vaših oblačil. Oblačila ohranite izjemna po izgledu in taka tudi na otip z ozkim pralnim strojem Electrolux. Prilagodljiva zasnova prihrani prostor, saj ga lahko postavite na mesta, ki so premajhna za običajne naprave. In brez slabše nege boste ob vsakem pranju svojega najljubšega perila še vedno uživali v odličnih rezultatih.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Garancija

  Inverter motor

  Brand

  ELECTROLUX