PRALNI STROJ ELECTROLUX EW7F348AW

619,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: f12ae042bd86 Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Z inovativnim sistemom SteamCare našega pralnega stroja PerfectCare 700 lahko vsak cikel pranja zaključite z nežnim dovajanjem pare, kar zmečkanost perila zmanjša za tretjino. Rezultat je gladko perilo brez vročine likalnika.

  • SteamCare,dodajanje pare ob koncu programa.
  • CareDrum-gladek vzorec bobna, za nežno pranje.
  • Program MixCare 69min za 5 kg perila.

  Naš sistem SteamCare zaključi vsako pranje s paro in tako zmanjša gube za tretjino. Dosezite gladek zaključek, brez vročine običajnega likanja.
  *V primerjavi z enakim strojem brez sistema SteamCare.
  Uživajte v občutku ravnokar opranega perila z manj vode. Z osveževanjem najljubših oblačil s paro lahko prihranite več kot 40 l vode na cikel, kar pomaga podaljšati življenjsko dobo oblačil. In za dodatno svežino samo dodajte dišavo.
  *Uporabite paro za osvežitev oblačil in prihranite več kot 40 l vode na cikel, testirano na 1 kg občutljivih oblačil z uporabo programa FreshScent v primerjavi z uporabo programa Delicates.
  Boben Care odlikuje izboljšan vzorec, ki spominja na blazino in ki omogoča gladko drsenje oblačil. Privzdignjeni vzorec ustvari tanek vodni sloj, ki med pranjem pokrije luknje. S tem za vaše tkanine zagotovi še nežnejšo izkušnjo pranja.
  *Interni preizkusi s primerjavo bobna Care in predhodnega bobna Electrolux PerfectCare.
  Program MixCare 69min uravnoteži porabo časa in energije pri pranju 5 kg manj umazanega ali običajno umazanega perila. Perilo pere pri 30 °C in ga opere v le 69 minutah. Izvrstno za pranje sredi tedna.
  Naš anti-alergijski izparilnik kombinirana vodno paro z visoko zmogljivimi programi pranja za boljše odstranjevanje bakterij iz oblačil.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Garancija

  Brand

  ELECTROLUX