PRALNI STROJ ELECTROLUX EW8F169ASA

889,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 10 februarja
Šifra: 07b866dfc546 Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Pametna tipala AutoDose izračunajo natančno količino pralnega sredstva in mehčalca glede na količino perila

  • AutoDose-samodejno doziranje pralnega srestva.
  • FreshScent program za osvežitev perila brez pranja.
  • Aplikacija MyElectrolux, za upravljanje na daljavo.

  Naš program UltraWash vam zagotavlja odlično učinkovitost čiščenja ter izboljšano nego za vaše vsakodnevne količine perila v manj kot eni uri. Manjša poraba energije s popolnim čiščenjem pri nižjih temperaturah omogoča tehnologija s predhodnim mešanjem. Dolgotrajnejše ohranjanje kakovosti vaših oblačil.
  *S programom UltraWash za temeljito pranje pri 30 ?C in več kot 30-% prihranek energije v primerjavi s programom za pranje bombaža pri 40 ?C.
  Pametna tipala AutoDose izračunajo natančno količino pralnega sredstva in mehčalca glede na količino perila, s čimer zaščitijo oblačila pred zgodnjim staranjem, ki ga povzroči predoziranje. Brez tratenja pralnega sredstva z inteligentnim doziranjem AutoDose.
  *Pametni senzorji AutoDose izračunajo natančno količino pralnega sredstva in mehčalca na osnovi dejanske količine perila v primerjavi z ročnim odmerjanjem, ki pogosti temelji na zmogljivosti stroja.
  Z aplikacijo MyElectrolux lahko na daljavo upravljate naprave za perilo s pametnega telefona. Uporabite funkcijo Care Advisor (Svetovalec za nego) za navodila strokovnjaka glede najboljšega pranja perila. Z MyFavourites pa lahko določene nastavitve shranite za perilo, ki ga nosite pogosto.
  Naš sistem SteamCare zaključi vsako pranje s paro in tako zmanjša gube za tretjino. Dosezite gladek zaključek, brez vročine običajnega likanja.
  *V primerjavi z enakim strojem brez sistema SteamCare.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Garancija

  Brand

  ELECTROLUX