PRALNI STROJ HOOVER H3WS437TAMCE/1-S

479,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: četrtek, 9 februarja
Šifra: 9290f6107196 Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 300 H3WS4 37 TAMCE-S z zmogljivostjo pranja 7 kg in hitrostjo ožemanja do 1300 obratov/min. Napredna tehnologija Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah.

  INVERTER MOTOR
  Inverter motor zagotavlja nepremagljivo tiho delovanje in minimalne vibracije v vseh fazah pranja z najboljšo porabo energije.

  POWER CARE SYSTEM
  Power Care sistem ustvari visoko koncentrirano mešanico vode in detergenta, jo med pranjem pod visokim pritiskom razprši po bobnu, kjer prodira v vlakna in tako dosega boljše rezultate pranja pri nižjih temperaturah.

  POPOLNA NEGA
  KG detektor
  Tekom prvih minut izvajanja programa inteligentni senzor stehta perilo in prilagodi trajanje programa, količino vode in porabo električne energije.

  Pri določenih ciklih pranja se aktivira parna funkcija, ki deluje tako, da gladi gube na mokrih oblačilih in posledično skrajša čas likanja. Parna funkcija obnovi in osveži vlakna ter odstranjuje neprijetne vonjave.

  Občutite svobodo pranja s programom ALL IN ONE, ki omogoča skupno pranje različnih vrst tkanin v samo 59 minutah, tudi pri polni polnitvi.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Garancija

  Inverter motor

  Brand

  HOOVER