PRALNI STROJ HOOVER H5WPB49AMBC/1-S

499,90 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: petek, 3 februarja
Šifra: 46be94f3d1be Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Pralni stroj Hoover H5WPB49AMBC/1-S z zmogljivostjo pranja 9 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. Pralni stroj se ponaša z Eco Power inverter motorjem in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah.

  Kg Mode PLUS samodejno prilagodi količino vode vrsti in količini perila v bobnu in s tem zagotavlja manjšo porabo energije in ustrezno krajše programe pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje. Poleg klasičnega načina upravljanja ima stroj na voljo upravljanje preko aplikacije hOn, ta ponuja veliko izbiro dodatnih programov, za vse vrste tkanin ter ekskluzivno funkcijo Scan to Care, s katero lahko ustvarite svojo virtualno garderobo, aplikacija pa predlaga najprimernejši program za nego vaših oblačil.
  STEAM CARE PRO
  Program za osvežitev perila, brez neposredne uporabe vode. H-wash 550 ustvari intenziven tok pare iz grelnika, ne da bi voda prišla v neposreden stik z vašimi oblačili. Nežno vrtenje bobna omogoča dostop pare skozi celotno perilo. Znebite se ne željenih vonjav in zmečkanega perila.
  KG MODE PLUS
  Tekom prvih minut izvajanja programa inteligentni senzor stehta perilo in prilagodi trajanje programa, količino vode in porabo električne energije.
  Napredna tehnologija ?Kg Mode PLUS?:
  ? Prilagodi potrebno količino vode,
  ? Določi trajanje programa pranja,
  ? Nadzira izpiranje skladno z izbrano vrsto tkanine, ki jo perete,
  ? Prilagaja ritem vrtenja bobna in hitrost ožemanja glede na količino in vrsto tkanine,
  ? Prepoznava prisotnost pene in po potrebi poveča količino vode za izpiranje,
  ? Omogoča spremljanje podatkov o perilu v bobnu tekom posameznih faz pranja;

  ECO DOSER
  Izboljšana občutljivost motorja v kombinaciji z inteligentnim algoritmom zazna dejansko količino naloženega perila in predlaga optimalno količino (v mL) detergenta.
  POPOLNA NEGA

  Pri določenih ciklih pranja se aktivira parna funkcija, ki deluje tako, da gladi gube na mokrih oblačilih in posledično skrajša čas likanja. Parna funkcija obnovi in osveži vlakna ter odstranjuje neprijetne vonjave.
  Avtomatski program AUTO CARE:
  H-WASH 550 Pro je opremljen z naprednim algoritmom, ki izračuna in samodejno nastavi najprimernejši program, količino detergenta, vode in časa glede na vrsto tkanin in obremenitev.

  Občutite svobodo pranja s programom ALL IN ONE, ki omogoča skupno pranje različnih vrst tkanin v samo 59 minutah, tudi pri polni polnitvi.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Garancija

  Inverter motor

  Brand

  HOOVER