PRALNI STROJ MIELE WCA 030 WCS ACTIVE

829,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: sreda, 15 februarja
Šifra: 3a71de7fccc8 Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Pralni stroj s kapaciteto pranja 7 kg, Satasti boben. AddLoad. CapDosing.

  Satasti boben
  Popolno nežno ravnanje s perilom
  Ker je struktura površine Mielejevega satastega bobna oblikovana kot satovje, se med perilom in steno bobna ustvari vodni film, po katerem perilo mehko drsi, da je ravnanje z njim optimalno nežno. Manjše luknjice bobna, ki so ob robovih gladko spolirane, zagotavljajo, da ostane vaše perilo brez vozličev in poškodb vlaken. Tujki, kot so pisarniške sponke ali loki iz modrčkov, ne morejo več zaiti v lužno črpalko.

  CapDosing1
  Želite brez večjega truda doseči popolne rezultate pranja tudi v posebnih primerih, npr. pri pranju volne ali oblačil za dejavnosti na prostem? Potem uporabite Mielejeve kapsule. Te majhne kapsule s posameznimi odmerki preprosto vstavite v prekat za mehčalec. Pralni stroj Miele dozira vsebino kapsul v optimalnem trenutku ? povsem avtomatsko.

  AddLoad
  Fleksibilno dodajanje kosov perila
  Naj gre za kavbojke, bluzo ali zgolj eno nogavico: s funkcijo AddLoad lahko pozabljene kose perila dodate tudi po začetku programa ? skoraj vse do konca programa. Tako lahko perilo dodate ali odvzamete tudi samo za izpiranje ali ožemanje. Postopek je preprost: pritisnite tipko ?Zagon/dodajanje perila? in vrata se ob pritisku na tipko odklenejo. Če je vaš stroj povezan v omrežje, je funkcija AddLoad prikazana v aplikaciji ali s storitvijo Alexo.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Garancija

  Inverter motor

  Brand

  MIELE