PRALNI STROJ SAMSUNG WW90T754DBX/S7

899,00 

PREDVIDENA DOSTAVA V KOLIKOR JE ARTIKEL NA ZALOGI: ponedeljek, 6 februarja
Šifra: c2c0ee04b2c1 Kategoriji: ,

Opis

 • Opis

  Pralni stroj z dodajanjem perila spredaj, Eco Bubble?, QuickDrive?, in upravljanjem prek umetne inteligence

  Eco Bubble?
  Eco Bubble? tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo in hkrati ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo**.
  QuickDrive?
  Porabite veliko manj časa za pranje. QuickDrive? skrajša čas pranja do 50 %. Dinamično vrtenje bobna Q-Drum? tehnologije in dodatni sunki vode ustvarijo večjo količino zmogljivih mehurčkov za hitrejše, učinkovito in nežno pranje perila.
  Super Speed (39 minut)
  Skrajšajte čas pranja in hkrati temeljito operite oblačila. Super Speed program opere perilo v le 39 minutah.* QuickDrive? funkcija prihrani čas z izboljšanjem delovanja detergenta, medtem ko EcoBubble? poskrbi za učinkovito pranje. Čas splakovanja je z uporabo Speed Spray in hitrejšo centrifugo prav tako krajši.
  Higienska para
  Očistite perilo globinsko in higienično s paro. Program s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.

 • Dodatne informacije

  Blagovna znamka

  Energijski razred

  Zmogljivost pranja

  Vrsta pralnega stroja

  Poraba energije

  Poraba vode na cikel

  Globina

  Brand

  SAMSUNG