PRALNI STROJ WUE 6636XA BEKO

389,99 

Pralni stroj WUE6636CXA ima kapaciteto 6 kg, hitrost vrtenja pa znaša 1200 obratov na minuto. Ta pralni stroj se umešča v energijski razred C. Ponaša se s ProSmart inverter motorjem, ki poskrbi za daljšo vzdržljivost in manj hrupa. Ponuja 15 programov, med drugimi 14-minutni hitri program, program Stain Expert za odstranjevanje madežev ter program za volno in športna oblačila. Programe lahko skrajšate tudi z dodatno funkcijo Fast+.Stroj ima boben iz nerjavečega jekla. Da bo boben vselej higienično čist poskrbi program DrumClean, ki ga je priporočljivo zagnati vsake 3 mesece

Na voljo po naročilu

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 31 maja 2024
Šifra: 129502 Kategoriji: ,

Opis

Inverterski motor ProSmart ™

ProSmart™ zaradi brezkrtačnega motorja zagotavlja energetsko učinkovitost, nižjo raven hrupa in daljšo vzdržljivost. Vse to zato, da boste od svojega pralnega stroja dobili kar največ, ne da bi pri tem posegali v svoj mesečni proračun ali miren spanec.

Inverterski motor ProSmart ™

Program StainExpert ™ - odstrani 24 vrst madežev

Program StainExpert ™ – odstrani 24 vrst madežev

Beli kis, limonin sok in milo za posodo sodijo v kuhinjo, vaša obarvana oblačila pa sodijo v pralni stroj s programom StainExpert. Ne glede na to ali gre za madež kečapa, kave, čokolade ali kaj drugega, je program namenjen za odstranjevanje 24 različnih vrst madežev.


Xpress Super kratek 14-minutni program

Vsa oblačila ne potrebujejo intenzivnega pranja. Včasih zadostuje hitro pranje s programom Xpress Super Short 14 min – do 2 kg perila opere v samo 14 minutah (približno 20 majic).

Xpress Super kratek 14-minutni program

AquaWave

AquaWave tehnologija

Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna AquaWave®, pralni stroj zagotavlja nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo, saj posebej oblikovane lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
Kapaciteta pranja
6 kg
Največja hitrost centrifuge
1200 obr./min.
Raven hrupa pri pranju
56 dBA
Razred energijske učinkovitosti
C
ProSmart Inverter Motor
visoka učinkovitost, visoka vzdržljivost, nizek hrup
Vrsta zaslona
digitalni zaslon
Poraba vode
36 l/cikel
Poraba energije
64 kWh/cikel
Vrsta gradnje
samostoječ
AquaWave
valoviti boben za nežnejše pranje
Material bobna
nerjaveče jeklo
Neto teža
70 kg
Dimenzije (V x Š x G)
84 × 60 × 55 cm
Dimenzije zapakiranega izdelka (V x Š x G)
88 × 65 × 60 cm
Barva
bela

Brand

BEKO