STROJ PRALNI BEKO B3WFU71042WB

665,90 

Beko B3WFU71042WB je pralni stroj za velike družine, saj s kapaciteto 10 kg lahko opere zares veliko perila naenkrat. Ta varčen pralni stroj se umešča v energijski razred B, saj ima ProSmart inverter motor, ki poskrbi za tišje, varčnejše in vzdržljivejše delovanje
PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 2 julija 2024
Šifra: 10008096 Kategoriji: ,

Opis


Beko B3WFU71042WB pralni stroj
Pralni stroj BEKO
Pralni stroj za velike družine, saj s kapaciteto 10 kg lahko opere zares veliko perila naenkrat. Ta varčen pralni stroj se umešča v energijski razred B, saj ima ProSmart inverter motor, ki poskrbi za daljšo vzdržljivost in manj hrupa.

 

Ponaša se s parno tehnologijo Steamcure z osvežitvijo. Največja hitrost ožemanja znaša 1400 vrt / min, opremljen pa je z digitalnim zaslonom. Pralni stroj ponuja obilico programov, od programa za bombaž, eko, sintetiko do programov za centrifugiranje, izpiranje in podobno.

Program Hygiene+

 

Program Hygiene+
Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Vaša oblačila bodo po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov!
ProSmart™ Inverter Motor

 

ProSmart™ Inverter Motor
Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda in varčevanju z vodo, saj jo pralni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje. Zdaj se lahko v miru sprostite in uživate v brezskrbnih sprehodih po naravi.
SteamTherapy™

 

SteamTherapy™
Program za parno osveževanje oblačil – število gub se zmanjšala za 58 %, čas likanja za 28 %, oblačila pa se bodo znebila tudi neprijetnih vonjev. V stroj preprosto vstavite kilogram suhih in zmečkanih oblačil ter prepustite pari, da opravi svoje delo. Para bo odstranila zmečkane gube na bombažnih, sintetičnih ali mešanih tkaninah – v enem ciklu. Vaše perilo bo ravno in osveženo, kot da bi ga prezračili na svežem zraku. * Testirano v neodvisnem laboratoriju.
Tehnologija SteamCure

 

Tehnologija SteamCure
Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala.
TEHNIČNE PODROBNOSTI:
Kapaciteta
10 kg
Maksimalna hitrost ožemanja
1400 obr/min
Vrsta motorja
ProSmart Invertni motor
Število programov
13
Vrsta pralnega stroja
s sprednjim polnjenjem
Dimenzije aparata (V x Š x G)
84 × 60 × 58 cm
Kontrolni sistem
elektronski – LED zaslon
Pomožne funkcije
Predpranje, Bluetooth, čiščenje bobna s paro, dodatno izpiranje
Programi
Bombaž, Eco 40–60, Sintetika, Volna/ročno pranje, Xpress, Centrifuga + stiskanje, Izpiranje, Športna oblačila (Goretex), Temno perilo / kavbojke, Odeje / jakne, Majice, Madeži, Proti gubam+ (SteamTherapy)
Tehnologija SteamCure
da
Parno pranje
da
Sistem za samodejno prilagajanje vode
da
Mehanska zaščita pred izlivom vode
da
Nivo hrupa
75 dBA
Razred energijske učinkovitosti
B
Aquastop
ne
Material bobna
nerjaveče jeklo

Brand

BEKO