STROJ PRALNI RP 586BWMBC/1-S CANDY

489,99 

Pralni stroj Candy RP 586BWMBC/1-S je najhitrejši pralni stroj, ki vam prihrani čas z odličnimi rezultati pranja: s pomočjo inovativnega inverter motorja Speed-Drive in sistema Quick & Clean opere poln stroj perila v samo 39 minutah, ne da bi bili zato rezultati pranja kaj slabši.

Na voljo po naročilu

PREDVIDENA DOSTAVA NA DOM: OD 7 DO 14 DELOVNIH DNI: 26 junija 2024
Šifra: 10008274 Kategoriji: ,

Opis

RapidÓ PRO
RapidÓ PRO je najhitrejši pralni stroj, ki vam prihrani čas z odličnimi rezultati pranja: s pomočjo inovativnega motorja Speed-Drive in sistema Quick & Clean opere poln stroj perila v samo 39 minutah, ne da bi bili zato rezultati kaj slabši. Poleg tega vključuje nov program Steam Hygiene Plus, program, ki zagotavlja globinsko čiščenje in ga je preizkusila in odobrila agencija BAF.
RapidÓ PRO
Udobje
Inovativno ergonomsko obliko Candy RapidÓ PRO smo razvili zato, da bo pranje perila brez stresa. Stroj ima največjo in najvišjo odprtino vrat bobna na trgu, zaradi česar je nalaganje v stroj in jemanje perila iz stroja enostavno in udobno.
Comfort
Program Steam Hygiene Plus
RapidÓ PRO je opremljen s programom Steam Hygiene Plus*, zasnovanim za zmanjševanje gub in s tem olajšano likanje, ter odpravljanje vonjav in alergenov s poglobljenim čiščenjem. Ta inovativni cikel lahko doseže in vzdržuje temperaturo 60 °C z združevanjem delovanja pare in močnega spiranja, kar zagotavlja izjemno čista in varna oblačila. *testirala in odobrila agencija BAF
New steam hygiene plus
Hitri programi
Z najbolj popolnim naborom hitrih programov vam RapidÓ PRO omogoča, da prihranite čas in se lahko posvetite stvarem, ki jih imate najraje. Novi Speed Drive motor lahko skrajša čas pranja do 50 %, rezultati pranja pa so odlični.
Rapid Programs
Nov program Easy Iron Plus 39 ’
RapidÓ PRO ponuja nov inovativni program Easy Iron Plus 39 ’, ki s paro lahko prodre globoko v vaša oblačila in tako razrahlja vlakna. Omogoča tri različne stopnje intenzivnosti in zmanjšuje gube ter olajša likanje.
New easy iron plus 39’ cycle
Tehnologija Quick & Clean
Ekskluzivna tehnologija Quick & Clean izbere popolno mešanico vode in detergenta in jo pod visokim pritiskom razporedi po bobnu, kjer prodira globoko v vlakna. To poveča moč delovanja detergenta, kar omogoča učinkovito pranje pri nižjih temperaturah. Zdaj lahko perilo pri 20 °C operete enako učinkovito kot pri 40 °C, pri 40 °C enako kot pri 60 °C in dosežete resnično globinsko čiščenje močno umazanih tkanin pri 60 °C.
Quick&Clean
Enostavna izbira idealnega programa
Izbira najprimernejšega programa pranja še nikoli ni bila tako enostavna. S pomočjo funkcije Snap & Wash lahko ugotovite, kateri je najboljši program, ki ustreza vaši količini in barvi perila, tako da svoja oblačila preprosto poslikate s pametnim telefonom.
Snap&Wash
hOn (RapidO’)
Spoznajte aplikacijo hOn, ki bo revolucionarno spremenila vaše življenje! Kako? Z aplikacijo lahko izbirate med več kot 60 programi, namenjenimi za vse vrste tkanin, in uporabite koristne nasvete o odstranjevanju madežev in pravi količini detergenta. Poleg tega vam omogoča nenehno spremljanje učinkovitosti in porabe ter vam daje predloge, kako ju še izboljšati. Dostopate lahko tudi do načrta samodejnega vzdrževanja, da preprečite nastanek okvar in podaljšate življenjsko dobo stroja ter tako zagotovite odlično zmogljivost v prihodnjih letih. Vse to, da lahko brez skrbi kadar koli upravljate in nadzirate stanje pranja perila s svojim pametnim telefonom, tudi ko vas ni doma.
hOn (RapidO')
Prihranite čas in imejte popolne rezultate
Inverterski motor Speed-Drive je inovativen in vzdržljiv brezkrtačni motor. Učinkovitost pranja je v primerjavi z univerzalnim standardnim motorjem večja do 50 %, hkrati pa so manjši poraba energije in nadležno tresenje stroja

.Speed-Drive Inverter

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:
BLAGOVNA ZNAMKA
CANDY
ŠIRINA
60 CM
ZMOGLJIVOST PRANJA
8 KG
VRSTA PRALNEGA STROJA
POLNJENJE SPREDAJ
UPRAVLJANJE
ELEKTRONSKO
ENERGIJSKI RAZRED OŽEMANJE
B
VIŠINA
85 CM
PORABA EL. ENERGIJE 100 CIKLOV
47 KWH
PORABA VODE NA CIKEL
44 L
GARANCIJA
2 LETI
ENERGIJSKI RAZRED
A
HITROST OŽEMANJA DO
1500 O/MIN
GLOBINA
53 CM
INVERTER MOTOR
DA
PARNA TEHNOLOGIJA
DA
RAZRED EMISIJE HRUPA
C
EMISIJA HRUPA – OŽEMANJE
78 DB
ZAMIK VKLOPA
DA
POVEZLJIVOST WI-FI
DA
GLOBINA DO 50 CM
NE
TRAJANJE PROGRAMA ECO 40-60
3:38 H : MIN
PRIMEREN ZA ALERGIKE
NE
AQUASTOP TEHNOLOGIJA
NE

Brand

CANDY